Sraz Extrifit Clubu a informace pro zájemce o členství

Autor: Pavel Vacek

Pro všechny členy, a především zájemce o členství v Extrifit Clubu, tu mám konečně konkrétní informaci o případném srazu. Plánoval jsem ho buď na začátek, či polovinu září, ale vzhledem k tomu, že zároveň pořádám předsoutěžní seminář Svazu kulturistiky a fitness, který se koná 21.9. od 13:00 hod v Praze, dovolím si vás pozvat právě tam.

Proč?

Protože na tomto semináři budeme dělat prakticky to samé. Tzn, řekneme si, jak se přihlásit na soutěž, probereme předsoutěžní přípravu a projedeme si pózování, abychom odstranili případné nedostatky. To vše nejenom pod dohledem mým, ale také členů Extrifit Teamu, reprezentantky Kristýny Seidlové a Elite Pro závodníka Pavla Koukala. Navíc se vám dostane skvělé přednášky od Lukáše Roubíka, kterou ani v rámci Extrifit Clubu nedokážu zrealizovat pro Lukášovo pracovní vytížení a samozřejmě nebudou chybět ani dárky pro vás. Čili kompletní program srazu Extrifit Clubu s bonusem navíc. Původně zamýšlené ohodnocení nejlepších závodníků sezóny se naopak přesune na podzimní sraz, kde vyhodnotíme sezónu celou, tzn. i s podzimní částí a určíme tak Top 5 Extrifit Clubu na základě výsledků, která bude od nás dostávat pravidelnou podporu v roce 2020. Všechny vaše dotazy pak lze řešit i individuálně.

Pokud jste tedy měli zájem o členství v Extrifit Clubu, pozorně si pročtěte tento text https://www.extrifit.cz/cs/blog/clanok/predsoutezni-seminar-skfcr-v-praze , potvrďte svou účast a do mailu připište váš zájem o členství v našem oddíle. Zároveň podotýkám, že pokud je nácvik pózingu na semináři pro ostatní účastníky semináře výhradně dobrovolnou záležitostí, tak pro vás, zájemce o členství, bude naopak povinné, abychom tak mohli okamžitě pracovat na nedostatcích. Bez posouzení vaší postavy vás do Clubu nevezmu.

Každopádně se těším na setkání s vámi a vřele vítám každého, kdo chce vstoupit do našeho oddílu.