Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Protein vs vroucí voda
#1
Ahoj,

Můj dotaz je prostý, zachová se kvalita CFM80 při přidání do ovesné kaše, kterou rozmíchám ve vroucí vodě? Vím, že bílkoviny se běžně upravují tepelně apod. ale zde si jistý nejsem, díky za odpověd.
Odpovědět
#2
Dobrý den,

vůbec nic se s ním nestane. Jinak doporučuju vyzkoušet https://www.extrifit.cz/cs/eshop/produkt/protein-break
Nemusíte se s tím patlat a je to vážně dobrota.
Odpovědět
#3
Díky za odpověd, break je fajn věc, občas používám v práci, nebo časovém pressu.
Odpovědět
#4
Dobrý den, jaký protein by byl vhodný na pečení proteinové buchty? Není Iso 90 CFM Instant Whey, který používám na pečení škoda?
Díky. Pavel
Odpovědět
#5
Dobrý den,

to každopádně je. Nejvhodnější je pro tyhle účely ten nejlevnější High 80.
Odpovědět


[-]
Rychlá odpověď
Zpráva
Text Vaší zprávy:

Obrázková verifikace
Do textového pole dole zadejte text, který vidíte na obrázku vlevo. Toto opatření má znemožnit psaní příspěvků spam robotům.
Obrázková verifikace
(necitlivé na velikost písma)

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)