Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozpustnost
#1
Wink 
Dobrý den,

mám problém z rozpustností proteinu, konkrétně High Whey 80 s příchutí cookies. Zkusil jsem snad všechny způsoby přípravy, teda kromě mixérů atd. , ale vždy mi tam zůstane několik hrudek. Nevím jestli to je vada pouze jednoho kusu nebo něco děmám špatně. Není to sice nějaký vážný případ, ale bez těch hrudek by to bylo top! Prosím tedy o radu.

Předem děkuji za odpověď.
Odpovědět
#2
Dobrý den,

ano, jedná se o vadu jedné konkrétní šarže. Bohužel, tato vada byla zjištěna až na základě podobných reakcí. Náprava byla zjednána neprodleně a jakémkoliv nově zakoupeném proteinu se tato hrudkovitost již neopakuje a opakovat nebude.
Pokud na tom budete trvat, protein vám vyměníme za nový.
Odpovědět
#3
mam stejný protein se stejnou vadou akorát že už sem spotřeboval půlku , měl jsem za to že je to vlastnost toho proteinu , každopádně do cookies už nejdu po pár dávkách mi přestal chutnat takže teď to do sebe musím házet abych moc nevnímal tu chuť . na příště zkusím nějaký ovocný banán nebo jahoda 
Odpovědět
#4
Je to bohužel problém jedné jediné šarže, která je už dávno vyprodaná, takže už na podobný problém nenarazíte.
Odpovědět
#5
tak to je fajn ted už kupovat jen od vas a ne pres fitness obchody protože je možnost že by se na to dalo narazit ještě . říkam nemůžu si na tom pochutnat ale vypit se to da jakou příchut by jste doporučili (cookies ne) přemyslim jestli ovocny nebo čoko
Odpovědět
#6
Mě osobně chutná nejvíc borůvka
Odpovědět


[-]
Rychlá odpověď
Zpráva
Text Vaší zprávy:

Obrázková verifikace
Do textového pole dole zadejte text, který vidíte na obrázku vlevo. Toto opatření má znemožnit psaní příspěvků spam robotům.
Obrázková verifikace
(necitlivé na velikost písma)

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)