09-11-2017, 05:26
Dobrý den,
obracím se na Vás s dotazem, stran využitelnosti proteinů v jídle.
Osobně je nejčastěji beru z vajec a z tvarohu, a někdy ze sýrů, jde-li o protein živočišného původu, a z tofu a tempehu (a jiných luštěnin), jde-li o rostlinné proteiny. Kromě toho pak samozřejmě proteiny z převážně sacharidových jídel (ovesné a jiné vločky, luštěniny).
Maso jím mnohem méně často, především o nedělích a sobotách. Jaké nejlépe upřednostnit?
Pozn. Cvičím jen sám pro sebe, 3x týdně, teď skoro vždy v bytě, s jednoručními činkami, na žádné závody se nepřipravuji.
Děkuji Vám, a přeji hezký den!
Vít
obracím se na Vás s dotazem, stran využitelnosti proteinů v jídle.
Osobně je nejčastěji beru z vajec a z tvarohu, a někdy ze sýrů, jde-li o protein živočišného původu, a z tofu a tempehu (a jiných luštěnin), jde-li o rostlinné proteiny. Kromě toho pak samozřejmě proteiny z převážně sacharidových jídel (ovesné a jiné vločky, luštěniny).
Maso jím mnohem méně často, především o nedělích a sobotách. Jaké nejlépe upřednostnit?
Pozn. Cvičím jen sám pro sebe, 3x týdně, teď skoro vždy v bytě, s jednoručními činkami, na žádné závody se nepřipravuji.
Děkuji Vám, a přeji hezký den!
Vít