03-08-2017, 19:36
Dobrý den,
chci se zeptat jak je to s využitelností bílkoviny v tomto produktu? Pokud obsahuje 75% kosterní bílkoviny, je tím myšleno 75% příčně pruhované (KOSTERNÍ) svaloviny nebo se jedná o 75% "kolagenu"? Jelikož kolagen je tvořen hlavně aminokyselinami glycinem, prolinem, hydroxyprolinem a hydroxylysinem, které pokud se podívám do aminokyselinového spektra tvoří cca 37g(%) / 100g(%) výrobku. Neříkám, že se jedná ze 75% čistě o kolagen jako takový, spíše se zde pozastavuji nad kvalitou a tím co si představit pod pojmem "kosterní bílkovina". Celé to řeším z důvodu, že jsem kdysi měl od Vás minimálně 4kg výrobku Isobeef, který byl opravdu těžce rozmíchatelný, což tak trochu nasvědčovalo teoriím o tom, že byl částečně tvořen kolagenem, který je ve vodě nerozpustný. Po chuťové stránce, i po stravitelnosti si na Isobeef nemůžu stěžovat.
Můžete mi prosím sdělit, jak je to s tímto výrobkem?
Předem děkuji za odpověď
chci se zeptat jak je to s využitelností bílkoviny v tomto produktu? Pokud obsahuje 75% kosterní bílkoviny, je tím myšleno 75% příčně pruhované (KOSTERNÍ) svaloviny nebo se jedná o 75% "kolagenu"? Jelikož kolagen je tvořen hlavně aminokyselinami glycinem, prolinem, hydroxyprolinem a hydroxylysinem, které pokud se podívám do aminokyselinového spektra tvoří cca 37g(%) / 100g(%) výrobku. Neříkám, že se jedná ze 75% čistě o kolagen jako takový, spíše se zde pozastavuji nad kvalitou a tím co si představit pod pojmem "kosterní bílkovina". Celé to řeším z důvodu, že jsem kdysi měl od Vás minimálně 4kg výrobku Isobeef, který byl opravdu těžce rozmíchatelný, což tak trochu nasvědčovalo teoriím o tom, že byl částečně tvořen kolagenem, který je ve vodě nerozpustný. Po chuťové stránce, i po stravitelnosti si na Isobeef nemůžu stěžovat.
Můžete mi prosím sdělit, jak je to s tímto výrobkem?
Předem děkuji za odpověď