Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hovězí maso
#1
Zdravím,

chci se zeptat jakým způsobem si připravit hovězí maso ? Ptám se z toho důvodu, že z mých pokusů udělat si pěkný steak vzešla maximálně pěkně gumová podrážka alias oběd v podobě žvýkání masa na půlhodiny.....co jsem googlil tak na steak je třeba pořádně vyzrálý kousek hovězího, ale ani v tomhle ohledu jsem se nesetkal s úspěchem jelikož mi bylo ve 3 řeznictvích řečeno, že ho prostě nevedou a že mám zkusit jinde. Samozřejme hledám nejrychlejší cestu na přípravu...kus kuřete a ryby hodím na pánev, případně do trouby na pekáč a za chvíli ho už láduju, ale občas to chce změnu nejen kvůli výživových hodnot hovězího. Předem díky za rady.
Odpovědět
#2
Nech si to maso u toho řezníka pomlít a udělej si na pánvi bez oleje a všeho, otázka 2 minut Smile a rychle ho i zdlabeš
Odpovědět
#3
Dobrý den,

steak se dělá ze svíčkové. Nebo by aspoň měl dělat. A na té se skutečně nedá nic zkazit. Dáte ji na pánev na pár minut a hotovo. Problém je, že je drahá. A to hodně. Cena se pohybuje tak od 350 Kč za kilo výš. (proto ji nevedou v malých řeznictví)
Takže pokud zvolíte jiné maso, udělejte to tak, jak píše tady kolega.
Odpovědět
#4
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je dobre v objemu u endomorfa zařadit řepkový olej a ted myslím takový ten klasický albert quality za 40 kč, chci nabárat hlavně z bílkovin a tuků, a proto se ptám na tenhle typ oleje, jelikož nemám moc peněz Big Grin na něm bych nesmažil, jenom bych ho pil nebo daval do salatu, díky za odpivěd
Odpovědět
#5
Dobrý den,

nejsem žádný nadšenec do čerpání energie z tuků. Obzvlášť u endomorfa. Dávám přednost sacharidům. Ale jinak je řepkový olej vcelku OK, přestože já v pití oleje nespatřuji žádný smysl.
Odpovědět


[-]
Rychlá odpověď
Zpráva
Text Vaší zprávy:

Obrázková verifikace
Do textového pole dole zadejte text, který vidíte na obrázku vlevo. Toto opatření má znemožnit psaní příspěvků spam robotům.
Obrázková verifikace
(necitlivé na velikost písma)

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)