Známe výherce 4 lístků na EVL's Prague Pro 2015

Autor: Pavel Vacek

 

Právě jste viděli měření Tomáše Kašpara, které se vztahovalo k naší soutěži o dva lístky na EVL’s Prague Pro 2015. Výsledná hodnota tedy je 271 cm   Tuto hodnotu uhádli 4 tipující ať už zde na stránkách v komentářích, nebo na facebooku a rozhodoval tedy čas napsání správného tipu. Ten přišel 7.9. v 8:49 od nepodepsaného čtenáře s emailem bystri14@gmail.com Na tomto e-mailu budeme výherce kontaktovat se sdělením o získání 2 lístků na tuto mimořádnou sportovní událost.   Skutečnou lapálii ovšem způsobila tato fotka, zveřejněná na facebooku Extrifit.cz v pátek.

Původně jsem tam chtěl pouze informovat o tom, že již probíhá měření k výše uvedené soutěži s tím, že výherce zveřejníme v neděli. Popisek statusu, společně s fotografií, však zjevně vyzněl tak, že máte tipovat a uhádnout obvod Tomášova bicepsu a my v neděli zveřejníme vítěze. Ačkoliv se tedy nejednalo o žádné vyhlášení další soutěže, do komentářů přišlo více než 120 odpovědí a to nelze ignorovat. A koneckonců, proč taky nepotěšit naše fanoušky, že?

Správný tip tedy zněl 53 cm a bylo jich tam opravdu hodně. I zde tedy rozhodovala rychlost komentáře a proto zvítězil a 2 lístky na EVL‘s Prague Pro získal Piddo Rojt, který svůj odhad napsal v pátek v 14:06 hod. I jeho budeme kontaktovat přes jeho profil. 

   A aby toho nebylo málo, mám pro vás další soutěž o další dva lístky na show, která vám prostě nemůže ujít. Toto kolo je určené především našim skvělým a věrným zákazníkům a znění soutěže už ani nemůže být jednodušší.   2 lístky na soutěž nejlepších kulturistů planety a těch nejsličnějších závodnic Bikiny Fitness získává nejvyšší objednávka registrovaného zákazníka na shopu Extrifit.cz v rozmezí od pondělí 14.9.  do pátku 18.9. 2015   Pozn. v případě podezřelých (účelových) objednávek bude vyžadována zálohová platba, nebo platba přes PayU. Zároveň platí, že neztrácíte nárok na vaše bonusy.   Vítěze oznámíme v neděli 20.9.2015.