You tube plný testosteronu

Autor: Pavel Vacek

Je evidentní, že se tu objevila nová věc. Věc, která stimuluje testosteron víc než cokoliv jiného. Tribulus je proti tomu jenom výtažek ze sušených pampelišek. Tahle věc je totiž tak silná, že snese srovnání pouze se zakázanými prostředky. Je silnější než všechny ty Sustanony, enantáty a všelijaké ty novodobé gramové směsi ze sklepa dohromady. A přitom je její aplikace tak bezpečná a pohodlná. Přenáší se totiž elektromagnetickými vlnami nebo tak nějak. Vážně. Stačí se jen pohodlně usadit v nějaké macho pozici, ideálně s co nejvíce rozkročenými stehny, aby mohlo tohle vlnění na ně adekvátně působit a pak jen nasávat účinek. Ptáte se, co to je? Možná budete překvapeni.

Je to totiž celkem běžná věc, kterou má téměř každý z nás. Ovšem jenom někdo je pod jejím vlivem. Tahle věc totiž dokáže cákat tolik testosteronu, že si s tím neporadí ani oddělení Microsoftu specializující se na odstraňování spermatu z klávesnice. Teď už asi tušíte. Je to totiž webkamera. Anebo nějaká jiná kamera. A společně v trojkombinaci s Youtubem a facebookem má na některé jedince úplně stejný vliv, jako triumvirát GH, testosteronu a inzulinu.

Jak jinak si lze vysvětlit fakt, že mnozí jedinci, vystavení před kameru jsou najednou větší, tvrdší a o hodně hustější než v reálu? Stačí trochu sledovat dění v našem mediálním písečku a anabolický vliv je naprosto zřejmý. Začněte třeba tou přestřelkou mezi Filipem Grznárem a Fredym Kríglem. To bylo maso. Každý to komentoval, každý se k tomu vyjadřoval a vlastně i já se k tomu teď vyjadřuju. A je to sranda. Kdyby to ovšem nebyla vážná věc. Třeba Filip už pod vlivem kamery chtěl zabít tolik lidí, že se obávám, že na jeho semináře se jezdí přiučit jenom fanoušci Charlese Mansona, Anderse Breivika a Andreje Čikatila. Jenže to se neděje, jezdí tam normální kluci, protože Filip nikoho nezabil. Takže by bylo možná lepší, příště poslat uříznutou koňskou hlavu jako za starých časů, protože to vyjde nastejno a tahle metoda doručení vzkazu má větší nádech dramatična. Jenom nevím, kdo by to natočil. Takže se nedá nic dělat, musí se darmo vyhrožovat. Nevědomky. Filip je totiž jeden z těch senzitivních borců, kteří pokud se vystaví působení kamery, začne mu růst ochlupení na hrudi rychleji než v přírodovědných dokumentech Davida Attenborougha, agresivita začne úměrně tomu stoupat a vy si můžete říct, že to je idiot. Ale to by byla chyba. Je jen obětí působení tohodle androgenního zázraku. Vím to, protože Filipa znám a mimo kameru je to skrz naskrz pohodový chlapík, žijící s náramně sympatickou paní, u které jsem si skoro jist, že by s idiotem nebyla. A oni spolu jsou.

Takže se pojďme podívat na druhého příjemce zvýšené hladiny hormonů v tomhle duelu. Freddy Krígl. Ten si dal trojitou dávku, protože tolik matafakašitsprosťáren si musel snad najít ve slovníku hrubostí. Fuj, mladíku! Ale nejsi v tom tak nevině, protože v jiných dílech z tvého dětského pokojíčku si byl taky pěkně ostrej. Třeba v tom díle, kde si říkal, že gainery jsou bullshit a profíci je doporučují jenom kvůli prachům z reklamy. Sice nevím, co je bullshit, to víš, jsem starej, ale zní to hustě. A tys u toho taky vypadal hustě. Možná je to tím, že už se působení týhle nebezpečný věci vystavuješ Freddy dost dlouho bez pauzy, protože ve starších videích vystupuje příjemný mladík, který se snaží svým vrstevníkům poradit to, co ví, co zná a co se mu osvědčilo. Což je o dost sympatičtější pohled než ostře krutý navážení se do profíků, kteří, věř nebo ne Freddy, ty gainery užívají.

No a pak je tu další parta. Třeba dneska jsem viděl video s Pavlem Beranem. Musím říct, že jenom kousek, protože takhle hustá prezentace mi ucpala připojení. Ale jsem rád, že jsem na to video kápnul, protože Pavel mi připomněl, že jsem dostal někdy před 5 lety a dnešním večerem pořádnou ránu do hlavy a probudil jsem se z kómatu právě teď. Mezitím Pavel vyhrál Mr. Olympia, a proto mluvil s takovým přezíravým tónem o nějaké nicce jménem… teď si nevzpomenu. Jo, už to mám… Milan Šádek nebo tak. Počkejte, co to říkáte, že nevyhrál? Že ještě nevyhrál nic? Aha, tak tomu teda moc nerozumím. Jo už vím.. Sorry, zapomněl jsem, zase to testosteronové působení té kamery, kdy Pavel byl trochu silnější, trochu větší a trochu sebevědomější než mimo ní. No jo, co se dá dělat. Ale slyšel jsem, že když Pavel vypadne z role, je to fajn kluk, který možná bude jednou stejně tak dobrý jako ten Milan. Anebo lepší, kdo ví, protože je fakt, že šířku ramen má teda řádnou.

No a těch vostrejch kluků je samozřejmě mnohem víc. Stačí si na You tubu zadat třeba autora Beton svaly a zaručuju vám, že se vám bude hlava kroutit jak Lindě Blairové ve Vymítači ďábla. Jenže tyhle tři výše jmenovaní jsou alespoň originální a ten tesťák je na nich aspoň vidět. Pak je tu totiž další parta, na které má webka úplně opačné účinky a testosteron u nich nenajdete vůbec. O tom třeba příště.

 

P.S.  (pro jistotu)

Text je napsán v nadsázce, každé uražené ješitnosti se dopředu omlouvám a žádné vědecké studie neprokázaly vliv kamery na hormonální systém. Peace.