Výsledky OLYMPIA 2012

Autor: Pavel Vacek
Letošní OLYMPIA WEEKEND 2012 je u konce a my známe nového krále kulturistiky, který se bude pyšnit titulem Mr. Olympia pro rok 2012 ! Čekali jste, jak dopadne souboj Philla Heatha a Kai Greena, kteří byli od semifinále jasnými favority ? Je nutno říct, že souboj to byl velmi vyrovnaný a že rozhodčí se nakonec rozhodli pro PHILL HEATHA, který tak obhájil svůj loňský titul. Kai green skončil druhý, ale vítězství měl asi nejblíže za svou kariéru. Dá se říct, že může takto těsné druhé místo považovat za své vítězství. Třetí místo si nakonec získal Shawn Rhoden, který od minulého ročníku, kdy skončil na 11. místě, ušel pořádný kus cesty.
V kategorii 212 se rozhodovalo mezi James \"Flex\" Lewisem, Jose Raymondem, Eduardem Correou a Davidem Henrym. I v této kategorii byly formy závodníků dost vyrovnané, ale nejvíce se porotě zalíbil James \"Flex\" Lewis, který si sáhnul na titul Mr. Olympia vůbec poprvé.
Našim závodníkům moc štěstí nepřálo, když Petra Vaniše provázely zdravotní komplikace a na vlastní porovnávání ani nenastoupil, Lukáš Osladil se neobjevil ani v jednom z prvních třech semifinálových porovnáváních a skončil na 11. místě.


  KATEGORIE OPEN

_PB77432wtmk   KATEGORIE 212

_PB74749wtmk