Vyhrajte svačiny na celý měsíc!

Autor: Pavel Vacek

Jak už jsem o sobě napsal asi 100x, moje kulinářské umění je synonymem pro katastrofu. To mně ale vůbec nijak nelimituje v tom, abych v jednom kuse nekoukal na pořady se Zdeňkem Pohlreichem, Jamie Oliverem a jinými mistry vařečky. Přestože z jejich rad a umu do mého mozkového centra nepronikne zhola nic, pro mé oko jsou tyto pořady skutečně balzámem. A nejinak je tomu i v případě, když se nám chcete pochlubit, jak úžasně jste naaranžovali Protein pudding, jaké kousky dokážete s palačinkou a jak skvěle barevná a svěží dokáže být snídaně za pomoci Break, nebo Rice Oat Mash. Je to pro mě, a věřte mi, že i pro vedení společnosti, neuvěřitelně fascinující záležitost. A protože mi v momentálně dietním období rapidně stoupá potřeba pohledů na úžasně zpracované fitness potraviny, mám pro vás soutěž o svačiny na téměř celý měsíc!

Pravidla budou opět veskrze jednoduchá.

Pošlete fotku jídla, které bude připraveno z našich fitness potravin, které najdete v záložce Fitness potraviny. https://www.extrifit.cz/cs/eshop/kategorie/fitness-potraviny

Můžete poslat i nějaký naaranžovaný proteinový shake. V tom případě ale musí být zjevné, z jakého našeho produktu byl připraven a v receptu napište ingredience. Každopádně musí být z fotografie zřejmé, z jakého produktu Extrifit to bylo připraveno. Abyste nám neposílali stáhnuté lívance ze stránek Dr. Oetkera. :-) 

Kdo vyhrává?

Vyhrává fotka s největším počtem Likes. Vyhlásíme i druhou v pořadí a ještě jednu dle našeho výběru. A TEĎ POZOR!!!! My dobře víme, že spousta z vás nasadí do boje řiťky vašich přítelkyň, které budou sbírat lajky ve velkém jak důchodci zlevněné máslo. Ne, že by se mi to nelíbilo, naopak, těším se, až jich pár zase přijde. Ale nelíbí se to těm, kteří chtějí bojovat přece jen jiným aranžmá svých fotek. Což je v pořádku zrovna tak. Leč proti řiťkofotkám nemají logicky šanci. A tak budeme mít kategorie hnedle dvě. Vlastně tři. A přidáme bonus za absolutní prvenství.

-Vyhlásíme vítěze a druhé místo u fotky s produktem a nějakou osobou (nebo aspoň její částí)

- Vyhlásíme vítěze a druhé místo u fotky, kde bude jen produkt v jakémkoliv prostředí.

- A nakonec vyhlásíme jednoho vítěze dle mého výběru. Nechám rozhodnout Pavlovův reflex. Tzn, nad čím budu nejvíc slintat.

Při jakémkoliv podezření, že používáte ty urychlovače lajků, bude fotka vyřazena ze soutěže.

A co vyhrajete?

Vítěz bere dvě balení produktů ze záložky Fitness potraviny. Můžete i kombinovat 1 balení (10 ks) Break! + 1 balení Rice. Nebo 1x Pancake 50% + 1 balení Proteinut… Atd, atd..

Druhé místo bere 1 balení (10 ks) výrobku z nabídky Fitness potravin.

To vše platí v obou kategoriích, což znamená, že tu budeme mít 5 výherců, kteří budou mít o svačiny na slušně dlouho vystaráno. Zároveň přihodíme bonus (1 balení) pro výherce s absolutně největším počtem lajků. To jde, ne?

Kam posílat a do kdy?

Fotky posílejte klasicky do zpráv na facebookovou stránku Extrifit.cz Můžete začít hned, tj. nyní od 27.10. Ale klidně si dejte načas s přípravou. Soutěž ukončíme 1.11. o půlnoci. V pátek 3.11. vyhlásíme výsledky.

Takže se snažte, těším se na vaše výtvory. Tady máte něco pro inspiraci.