VYHRAJTE 10 VSTUPENEK NA EVL'S PRAGUE 2013!

Autor: Pavel Vacek
Jak jsme vás již informovali, Extrifit se stal jedním z partnerů fantastické soutěže EVL’S Prague 2013. Datum konání této soutěže, 19. 10. 2013, by měl mít tučně zvýrazněné ve svém kalendáři každý fanoušek kulturistiky a fitness a každý obdivovatel sportovní ženské krásy, která je na EVL’S k vidění v podobě špičkových reprezentantek kategorie Bikiny Fitness.

Zároveň každý kulturistický fajnšmekr si nemůže nechat ujít příležitost vidět na vlastní oči to nejlepší, co současná profi třída nabízí. Neměl by si nechat ani ujít možnost potkat své idoly v bezprostřední blízkosti, navíc ve fantastické sportovní formě. Zkrátka ochutnat atmosféru profi soutěže se vším, co k tomu patří, výstavní Expo s účastí hvězd Extrifit Teamu nevyjímaje.   Extrifit, jako velký podporovatel kulturistiky a její fanouškovské obce, pro vás připravil exkluzívní možnost, jak si tuto skvělou sportovní akci vychutnat jaksepatří.

EXTRIFIT ROZDÁ 10 LÍSTKŮ V HODNOTĚ 14 500,- KČ FANOUŠKŮM V RÁMCI DALŠÍ SKVĚLÉ LETNÍ SOUTĚŽE! IMG_1007 O co jde?

Je to velmi jednoduché. Každá 30 objednávka v e-shopu Extrifit.cz vyhrává 1 lístek na EVL’S Prague 2013!
Má objednávka nějakou spodní hranici?
NE!! A to je vážně skvělé. Můžete klidně vyhrát za jeden kreatin v hodnotě 280,- Kč lístek v hodnotě 1490,- Kč. No není to paráda? Toto je rozhodně motivační i pro ty chlapce, kteří by jinak museli obětovat svojí účast kvůli napjatému rozpočtu.

Kolik mohu poslat objednávek v jeden den?
Počítat se bude následovně. 1 adresa = 1 objednávka. Zkušenosti bohužel ukazují, že někteří fiškusové jsou schopni objednat 30 x 250 g WPC 80. I když máme pochopení pro tuto touhu po vstupence, takhle to fungovat nebude. Nezbyde vám nic jiného, než spoléhat na štěstí.
A odkdy začínáme?
Překvápko. Už jsme začali a již počítáme objednávky z dnešního dne. Musíme vás trochu zmást, no ne? Kolik jich už je? No, řekněme, že první dva vítěze vyhlásíme společně, a pak už se každý výherce dočká svého oznámení zde na webu a samozřejmě bude též informován mailem.

A kdy končíme?

To je samozřejmě nejasné. Přesný termín nelze určit. Jednoduše lze říct, že končíme v momentě, kdy vám všechno rozdáme.
Nezbývá tedy už dodat jen jediné. Uvidíme se v říjnu na EVL’S Prague 2013. Doufám, že se stavíte na kus řeči u stánku Extrifitu. Evls 2013