Vyhraj svačinky až do konce roku

Autor: Pavel Vacek

Jak už jsem o sobě napsal asi 100x, moje kulinářské umění je synonymem pro katastrofu. To mně ale vůbec nijak nelimituje v tom, abych v jednom kuse nekoukal na pořady se Zdeňkem Pohlreichem, Jamie Oliverem a jinými mistry vařečky. Přestože z jejich rad a umu do mého mozkového centra nepronikne zhola nic, pro mé oko jsou tyto pořady skutečně balzámem. A nejinak je tomu i v případě, když se nám chcete pochlubit, jak úžasně jste naaranžovali Protein pudding, jaké kousky dokážete s palačinkou a jak skvěle barevná a svěží dokáže být snídaně za pomoci Break, nebo Rice Oat Mash. Je to pro mě, a věřte mi, že i pro vedení společnosti, neuvěřitelně fascinující záležitost. A protože se nám to fakt líbí, mám pro vás soutěž o svačinky až do konce roku!

Pravidla budou opět veskrze jednoduchá.

Pošlete fotku jídla, které bude připraveno z našich fitness potravin, které najdete v záložce Fitness potraviny. https://www.extrifit.cz/cs/eshop/kategorie/fitness-potraviny

Můžete poslat i nějaký naaranžovaný proteinový shake. V tom případě ale musí být zjevné, z jakého našeho produktu byl připraven a v receptu napište ingredience. Každopádně musí být z fotografie zřejmé, z jakého produktu Extrifit to bylo připraveno. To abyste nám neposílali stáhnuté lívance ze stránek Dr. Oetkera. :-)

Kdo vyhrává?

Doba urychlovačů likes a fanpagí už je za námi, tak to necháme na starém dobrém výběru lidu. Zkrátka, vyhrává fotka s největším počtem Likes. Vyhlásíme i druhou v pořadí a třetí taky. Všechny 3 vyhrají svačinky až do konce roku! (Nebo skvělý dárek pod stromek) A TEĎ POZOR!!!! Pravidla jsou volná, dovoleno je vše. Jestli nasadíte do boje řiťky vašich přítelkyň v pozadí před kaší, nebo budete sdílet fotku Breaku jak o život je na vás. Nás zajímá jen výsledek.

A co vyhrajete?

Vítěz bere tři velká balení produktů ze záložky Fitness potraviny dle vlastního výběru. Jestli to bude 3x Break po 10 ks, nebo 3x Proteinut, nebo 2x Break a 1x Nut6, nebo…. No prostě je to na vás.

Druhé místo bere 1x10 ks Break + 1x10 ks Pancakes 50% + 1x10 ks Protein Puding

Třetí místo bere 1x 10 ks Protein Puding + 1x 10 ks Rice & Oat Mash + 1x 10 ks Pancakes 20%

Pozor!!!

Pokud bude o soutěž zájem, a přijde víc než 30 fotografií, vyhlásíme i čtvrté a páté místo.

Kam posílat a do kdy?

Fotky posílejte klasicky do zpráv na facebookovou stránku Extrifit.cz Můžete začít hned, tj. nyní od 7.12.2018 Ale klidně si dejte načas s přípravou. Soutěž ukončíme 13.12. o půlnoci. V pátek 14.12. vyhlásíme výsledky a týden před Štědrým večerem k vám pofrčí dárky. Takže se snažte, těším se na vaše výtvory.