Výhody odběru zboží v Extrifit Gymu!

Autor: Extrifit

Když jsem hledal slovo, které by dostatečně výstižně vyjádřilo spojení značky Extrifit a Vojty Koritenského, nápadně často se mi vkrádalo na mysl slovo prorostlý. Bohužel, stejné slovo nám evokuje obraz ne úplně kvalitního masa, což v souvislosti s aktuální, blížící se životní formou Vojty vážně nejde moc dohromady.

Přesto nelze jinak. Vojta Koritenský je se značkou Extrifit prorostlý od samého vzniku firmy po současnou sportovní výkonnost Vojty. Vývoj značky lze dokonale personifikovat na sportovním růstu Vojty, kdy se z bezejmenného chlapíka z Hradce Králové stává pomalu ale jistě jedno z nejvýznamnějších jmen v historii české kulturistiky. Trajektorie úspěchu Extrifitu je naprosto stejná, byť s ještě větším mezinárodním přesahem. A pokud tedy mluvíme o oboustranném spojení, nelze nevzpomenout logo, jehož nedílnou součástí je silueta Vojtovi pózy, nelze nevzpomenout Extrifit Gym, jehož návštěva se stává povinností každého nadšence kulturistiky a v neposlední řadě též oblíbený e-shop Extrifit.cz, kde má Vojta významný podíl.

A teď se dostáváme na další level spolupráce, ze kterého budete těžit hlavně vy, fanoušci Extrifitu a především Vojty Koritenského.

Pro všechny zákazníky e-shopu Extrifit.cz tu máme další výhody, další bonusy a další možnost setkání s Vojtou!

Pozor! Vše níže uvedené, dostáváte NAVÍC! Nikdo vás neochudí o stávající výhody nákupu na Extrifit.cz, které si můžete přečíst zde.

Zakliknete- li však možnost osobního odběru v Extrifit gymu místo doručení, dostáváte jako bonus navíc tyto služby:  

Při objednávce

  • nad 1 tis Kč  - 50% sleva na jednorázový vstup do Extrifit Gymu
  • nad 2 tis Kč- vstup zdarma do Extrifit Gymu, nebo náramek Extrifit Gym
  • nad 5 tis Kč- 5x vstup zdarma do Extrifit Gymu nebo 15minutová konzultace s Vojtou Koritenským v oblasti doplňků výživy.
  • nad 8 tis - varianty:  -  trénink pod mým vedením zdarma (v hodnotě 1000,-) nebo 10 vstupů do Extrifit Gym zdarma
  • nad 10 tis- Zdarma hodinová konzultace s Vojtou v obvyklé hodnotě 2000,- Kč ve variantách a) sestavení tréninkového plánu, b) sestavení jídelníčku a kompletní konzultace.

Bonusy, které jste zvolili, uveďte do poznámek v objednávce, aby se předešlo možným komplikacím. 

Ke každé objednávce v jakékoliv hodnotě přidá Vojta ještě navíc vlastnoručně podepsanou podpiskartu.

Pozor! Tato možnost platí u objednaného zboží z Extrifit.cz pouze při osobním odběru v Extrifit Gymu v Hradci Králové. V zasílaných objednávkách přidáme na vyžádání podpiskartu jednoho z ostatních členů Teamu.

Teď si mnoho čtenářů posteskne, škoda, že nebydlím v Hradci a okolí, jistě bych to rád využil. Ale… to přeci vůbec nevadí! Domluvte se s kamarády, udělejte společně jednu jedinou objednávku, zajeďte si pro ni a zatrénujte si ve třech pod dohledem profíka, pokecejte s ním, udělejte si společné fotky a především super výlet s nevšedním zážitkem. Jak se říká, spojte příjemné s užitečným a poznejte zblízka člověka, jehož On the Top hltáte na You Tubu. Věřte, že to jsou okamžiky, na které do smrti nezapomenete…