Vojta na Olympii- cesta

Autor: Pavel Vacek

Jak jsem vám minulý týden slíbil, že pro vás budu sledovat Vojtu Koritenského na každém kroku a zprostředkuji vám účast na soutěži Mr. Olympia takříkajíc z první ruky, tak se hlásím s prvním reportem.

Leč, není to taková sranda, jak jsem původně myslel. Jde o to, že psát články v letadle 11 kilometrů nad zemí při rychlosti 750 km/hod mi nedělá úplně nejlíp. Zrovna tak jako cestování časem a v tom jsme s Vojtou za jedno. Vyjeli jsme včera v osm ráno ze svých domovů a dorazili na zřejmě nejosvícenější místo na světě přesně po 24 hodinách. Tady je ale právě půlnoc, takže Vojta půjde ulovit ještě nějaký steak do restaurace a hurá do pelechu.

Co se týká Vojty, po letu je jeho forma lehce natažená vodou, svaly trochu prázdnější, ale nic zásadního, co by se nevyladilo během následujících několika hodin aklimatizace. Zítra máme naplánovaný trénink, počítám, že v gymu budou i další účastníci Olympie, poté vážení a den poté se už naplno rozjede cirkus Mr. Olympia. Takže zatím nic moc zábava pro vás, ale nebojte, nějaké zajímavější fotky nasekám už zítra. Držte Vojtovi palce a brzy se opět ozvu.