Víme první o super hostovi na Mistrovství Čech v Rumburku!

Autor: Pavel Vacek
TRIKO nad 2 tis JPG.jpg
 Když nám Petr Března v roce 2009 sliboval, že pozve na Mistrovství Čech v kulturistice, které ve zmiňovaném roce pořádal, profesionála IFBB, jen tak jsme se potutelně usmívali a za rohem si ťukali na čelo. Jenže pak dorazil Ronny Rockel, nám spadly brady a ťukat jsme mohli leda tak na klávesnici telefonu, když jsme psali známým, o co všechno přišli, když na tuto soutěž nedorazili.
 Nyní je rok 2011, Petr Března opět pořádá Mistrovství Čech v kulturistice a nás opět můžou svrbět prsty. Petr si pro nás připravil další vyloženou libovku. Pozval jako hosta pana Nedvěda.
 Příznivce kulatého nesmyslu musím tedy zkraje zklamat, neboť to není ten melírovaný krasavec, bývalý kapitán české fotbalové reprezentace. Není to teda ani kapitán Bílých Tygrů Liberec, pátý nejproduktivnější Čech v historii NHL. No a není to ani jeden z trampských bratří, jejž jezdili do lesa mercedesem a pěli u toho tklivé písně.
Petr otevřel zcela jiný soudek. A to soudek po právu veselejší, vtipnější a zábavnější. Dokonce natolik, že se mi vkrádá do podvědomí kacířská myšlenka o tom, že se na jeho vystoupení těším dokonce víc, než na samotnou soutěž. No fuj, takhle se rouhat! 
 Petr Března pro nás nasmlouval vystoupení Richarda Nedvěda, jehož nezapomenutelná vystoupení v soutěži Česko-Slovensko má talent, brutálně útočila na naše bránice. Mě osobně se pokusil tento člověk zabít smíchem. 
 Doufám, že tuto hrozbu risknete a dorazíte se pobavit, zafandit a příjemně strávit sobotní odpoledne. Myslím, že celý realizační tým v čele s Petrem Březnou rád uvítá vaši návštěvu.
 Ukázka vystoupení Richarda Nedvěda.