Valentýnská soutěž v benchpressu a mrtvém tahu

Autor: Pavel Vacek

Dnes máme svátek z importu, kde je třeba vyznat svou lásku své milované bytosti. Jenže kulturisté, benčaři, powerlifteři a jiní siloví sportovci mají lásky občas dvě. Ta jedna je živá, mluvící, chodící a pečující, občas vyjadřující i jistou náklonnost, přičemž nikdy není jisté, zda bude tou samou láskou, se kterou budete slavit příštího Valentýna. Kdežto u té druhé, nutně ne v pořadí, je jistota pevného svazku daná. A tím je láska k železu, která vytrvá na věky a která vás nezklame nikdy. Proto pro vás máme Valentýnskou soutěž v Tlaku na lavici a Mrtvém tahu. A protože víme, že v úterý chodíte makat, abyste tenhle vztah utáhli, přeložili jsme soutěž na sobotu 18. 2. 2017. Budeme náramně zvědaví, jak se od 13:00 hod dokážete v Extrifit Gymu pošmajchlovat s naším železem.

Takže pokud jste se ještě nepřihlásili, koukejte to napravit na emailu info@extrifit-gym.cz

Prezentace je od 11:30-12:50 v Extrifit Gymu, kde si vás převážíme, abychom zjistili, jestli vás doma ta jedna láska dobře vykrmuje.

Pak si vás rozhodíme do kategorií, kdy v bench-pressu budou soutěžit kluci s klukama a holky s holkama, aby se nám to nějak nezvrhlo. No a to samý i u Mrtvoly. Pokud jseš rachytik, neboj se, i ty můžeš vyhrát. Borcem s nehynoucím obdivem rozhodčích, což bude rekordman v benči Vlasta Kužel a superlifter Petr Petráš, se stane ten, který zvítězí největším rozdílem výkonu mínus tělesná váha. A zkrátka nepřijdou ani druhý ani třetí v pořadí. Jo a abych nezapomněl… Trhačky a superdresy si nech doma, na ty není nikdo zvědavej.

Startovné se platí 150 kaček, což je prd a za to dostaneš špicový poháry a doplňky od nás, Extrifitu. A taky ti potřese pravicí Petr Petráš, aby tě napříště trochu zhendikepil. 

A pokud jseš fakt tak zamilovanej do svý báby, že si z toho lautr nic nepochopil, nevadí, až tě to přejde, zavolej na tohle číslo 731 747 909. Tam ti to pěkně polopatě vyložej znova. Anebo si pořádně prohlídni ten obrázek.

Každopádně se uvidíme v sobotu, ne?