Tréninkový den v Liberci

Autor: Pavel Vacek

 Je sobota 16.1. a vyrážíme v sestavě Já, Kája a Tonny směr Liberec do FITMEXX, kde se koná další sraz nadšenců a milovníků Hard Core Bodybuildingu. Kolem 13hod jsme v Liberci, trošku jsme se motali, tak nás vyzvednul Pavel  Menčík, který zrovna přijížděl z Boleslavi. Ve fitku už čekala celá banda v čele s Katkou Kyptovou. Přišla se na nás podívat i liberecká legenda Pavlík Vacků se svojí malou princeznou Valentýnkou.

Na nic se nečekalo a šlo se na to. Trénink odjeli všichni tvrdě a nekompromisně, hlavně parta co jela nohy! Prostě radost pohledět. Po tréninku jsme se koukli na Katčinu formu která už vypadá opravdu skvěle.

Po zničujícím tréninku jsme se vydali do restaurace doplnit zásoby glykogenu (teda kromě Katky).  Den se chýlil ke konci a my jsme se vydali opět na cestu směr Hradec Králové. Chtěl bych poděkovat všem, kteří se zúčastnili, za perfektně strávený den. Jsem rád, že jsem viděl své kamarády a poznal nové tváře. Také děkuji Robertu Smutnému za super trénink v jeho krásném fitku.

Není nad to strávit čas s lidmi, kteří jsou naladěni na stejnou vlnu!

Za Extrifit TEAM

Vojta Koritenský