TORONTO PRO SUPERSHOW 2012 - VELKÉ VÍTĚZSTVÍ LUKÁŠE OSLADILA

Autor: Pavel Vacek
  Souboje v kanadském Torontu skončili v brzkých ranních hodinách našeho času a již známe vítěze obou hlavních mužských kategorií. Velice dobrá zpráva pro české fanoušky – Lukáš Osladil se stal vítězem kategorie do 212 liber a máme tak dalšího profesionála, který se kvalifikoval na Mr. Olympia ! Obrovská gratulace, Lukáš si to opravdu zasloužil ! Předvedl fantastickou formu, kde předstihl své soupeře perfektní kvalitou a celkovou komplexností svalového rozvoje.

Druhé místo pak zbylo na Masoom Butta, který určitě nebyl lehkým soupeřem a zaujal množstvím svalové hmoty v dobré kvalitě. Na třetím místě skončil domácí Mboya Edwards, který ztrácel oproti svým soupeřům především dolní polovinou těla.

V kategorii OPEN již od začátku dominoval Bill Wilmore, který nabídl velké množství svalů i kvalitu v komplexní podobě. I ve finále se nic nezměnilo a Bill si tak mohl připsat své první profesionální vítězství. Druhý skončil Johnatan Delarosa, který předvedl stejnou formu jako v NEW YORKU před 14-ti dny. Grigori Atoyan byl na téměř stejné úrovni jako Johnatan, ale rozhodčí ho umístili na místo třetí.

Pro Lukáše Osladila bylo toto klání v Torontu zásadní a budeme držet palce a sledovat, jak si povede na dalším ročníku Mr. Olympia. Ještě jednou obrovská gratulace !
Lukáš Osladil   KATEGORIE 212

  KATEGORIE OPEN

Bill Wilmore