Tomáš Kašpar- trénink bicepsů

Autor: Pavel Vacek
Od 13. do 15. prosince 2013 se v Athénách uskuteční 1. ročník pohárové soutěže Ben Weider Diamond Cup, kterou inicioval bývalý hlavní představitel Olympijského výboru Juan Antonio Samaranch. Podle slov prezidenta IFBB Rafaela Santonja, Ben Weider Diamond Cup bude výjimečnou soutěží, která nabízí amatérským sportovcům různých kategorií ve federaci IFBB možnost získat PRO kartu - připomenu, že podle aktuálních pravidel, PRO kartu mohou získat pouze naprostí vítězové vybraných národních šampionátů, absolutní vítězové šampionátů kontinentálních, TOP3 soutěžící v absolutním pořadí na Světových šampionátech a absolutní vítězové soutěží jako Arnold Classic Amateur, Amateur Olympia a nově i Ben Weider Diamond Cup.

První ročník nabízí možnost soutěžit v kategoriích kulturistika mužů, klasická kulturistika mužů, Men\'sa Women Physique , fitness, bodyfitness a bikini fitness. Řecká federace IFBB ve spolupráci s městskou částí Maroussi v Athénach vybrala skvělé místo pro uskutečnění soutěže - prostory v Olympijském Atletickém Centre.
Právě na této soutěži Tomáš Kašpar opětovně zaútočí na zisk Pro karty, poté, co mu jen těsně unikla na Arnold Classic ve Španělsku. Na fotkách pořízených během včerejšího tréninku bicepsů je Tomáš v aktuální formě 3 týdny před touto soutěží.