Sraz Extrifit Clubu- září 2015

Autor: Pavel Vacek

Jarní sezona a četné zastoupení Extrifit Clubu na stupních vítězů způsobilo, že jsme se se železnou pravidelností setkávali s dotazem, jak se mohu stát členem? Kdy bude další nábor? A jiné podobné otázky. Odpovědí bylo, že další sraz Extrifit clubu proběhne až po prázdninách, někdy v září a to je teď. Takže sraz, který dalo by se říct startuje novou sezónu se bude konat 20.9. v 11:00 hod tradičně v Extrifit Gymu v Hradci Králové, Svitavská 1814/2.

 Pro nové uchazeče o členství:   Se zlepšující se kvalitou Extrifit Clubu rostou též nároky na případné nové členy klubu, kteří budou podrobeni přísnějšímu pohledu, nežli tomu bylo v případě jejich předchůdců. Pokud si ale věříte, chcete se stát úspěšnými kulturisty, či adeptkami ženských kategorií, pokud souzníte s filosofií a směřováním značky Extrifit a zároveň se chcete stát členy Extrifit Clubu, můžete to zkusit.   Jak se připravit? Nepředstavujte si náš nábor jako maturitní zkoušku, nebo něco podobně stresujícího. Nic takového vás nečeká. Chceme vidět vaše fyzické dispozice k soutěžení a také nás zajímá vaše odhodlání a základní znalosti z oblasti výživy. Tzn., že buď si vemte s sebou plavky (klasické, ve kterých jste se producírovali v létě na koupališti), anebo alespoň nějaké solidní a čisté spodní prádlo. (jakkoliv samozřejmě to zní, tak to občas není pravidlem) Nabírat členy budeme do všech věkových kategorií ve sportovních kategoriích kulturistika, klasická kulturistika, physique a veškeré dámské kategorie. Abych alespoň předestřel vaše šance, tak vás budeme porovnávat s nejlepšími členy Extrifit Clubu v dané kategorii a vy byste od nich neměli být příliš výkonnostně vzdáleni. 

Pro stávající členy:   Co se bude na srazu dále dít?

  • Vyhodnotíme uplynulou sezonu a odměníme nejlepších 5 závodníků Extrifit Clubu. Pokud se dotyční na sraz nedostaví, jejich výhra propadá ve prospěch dalšího (přítomného) člena klubu.
  • Sdělíme si organizační novinky pro rok 2016, předběžné termíny srazů ve vzájemné dohodě a NOVÝ systém podpory.
  • Konečně si dáme jasná pravidla pro proplácení startovného a všech vašich nároků. V tomto ohledu panoval trochu chaos, takže tomu dáme jasná pravidla.
  • Seminář Milana Obořila na téma objemové přípravy a osobní konzultace předsoutěžní přípravy pro členy klubu, připravující se na podzimní sezónu s vybranými členy Extrifit Teamu
  • Motivační ukázku špičkové formy Tomáše Kašpara 12 dní před EVL’s Prague
  • A jak už bylo zmíněno v řádcích výše, vybereme nové parťáky…

I když nás soutěžní výsledky Clubu a zájem o členství v něm nesmírně těší, nechceme usnout na vavřínech. Jsme si dobře vědomi toho, že ne vše se nám povedlo podle našich představ, že je zde obrovský prostor pro zlepšení a že můžeme elitním závodníkům klubu vyjít ještě více vstříc. Nadále je v našem vlastním zájmu pracovat na tom, abychom v Extrifit Clubu jednou v budoucnu „vypěstovali“ nové Koritenské, Bednáře, Kašpary atd… pro náš Extrifit Team. Naším cílem je vyrobit borce pro reprezentaci ČR. Nemyslíme si však, že řešením je nalít peníze do mladého, nezkušeného a neprověřeného mládežníka. Tím řešením je dlouhodobá spolupráce v Extrifit Clubu a pomalé zlepšování se jak závodníků, tak chodu clubu. A proto se těším na další setkání, na nové podněty k další práci a na vzájemně předanou motivaci.   P.S. Vemte si s sebou šejkry a věci na cvičení. Máme pro vás překvápko.