Sraz Extrifit clubu v březnu 2020

Autor: Pavel Vacek

Jak jsme si řekli minule, srazy Extrifit Clubu letos budou častější a důkladnější. Minulý sraz v lednu byl takový informační, rozdali jsme ocenění na základě loňských výsledků těm, co se dostavili, stanovili si termíny začátků příprav na soutěž a přibrali nové členy. Nicméně, v lednu se toho dvakrát moc neděje, je to takové ticho před bouří. O tom nadcházejícím termínu už to zdaleka neplatí.

Nový sraz bude 7.3. opět v Extrifit Gymu na Svitavské ul („starý“ Extrifit Gym) od 11:00 hod

Ten termín rozhodně není náhodný. Je to cca 5 týdnů před MČech dospělých, což je přesně ten okamžik, kdy se láme chleba. Bod, kdy někteří usnou na vavřínech, nebo naopak to ve své snaze přepálí. Doba, kdy už je zapotřebí konzultace pod zkušeným okem, protože se minimalizuje prostor pro odstranění chyb. Chvíle, kdy někdo potřebuje popohnat, nebo zpomalit. Jsme tam proto, abyste byli co možná nejlepší. Stejně tak u juniorů a dorostu by se mohlo zdát, že jde o obrovskou hromadu času do závodů, ale i tam je občas zapotřebí jistoty, kterou závodník dostane, pokud mu někdo zkušený řekne, ještě chvíli počkej, nebo už je čas odepřít si všechny ty dobroty. Zkrátka, nepodceňujte tenhle srázek.

Co se bude jinak dít?

Sraz je společný s Extrifit Power Teamem, který si taky vyhodnotí své nejlepší závodníky. Poté Extrifit Club vybere nové členy, pokud se nějací zájemci dostaví. Pokud se tedy chcete stát členy Extrifit Clubu, přijeďte na sraz. Pak už budem jenom trénovat pózing, I walk a prezentaci jako takovou. A samozřejmě konzultovat formy. Takže pokud vás něco trápí, budete chtít s něčím pomoci, napište si to na papír, zapište všechny možné relevantní údaje, především pak makra za posledních 14 dní. Ať pak nevaříme z vody. No a pak nějakej ten trenálek, no ne?

Takže 7.3. v 11 hod se na vás těším a budu se radovat, že přede mnou budou zase stát nějací noví šampioni a šampionky.