Sraz Extrifit Clubu- únor 2016

Autor: Pavel Vacek

S blížícím a hlavně výrazně posunutým termínem soutěží je tu čas na další setkání Extrifit clubu.

Tu nejzásadnější informaci si sdělíme hned v úvodu.

Sraz Extrifit Clubu se bude konat 6. 2. 2016 v 11:00 hod v Hradci Králové v Extrifit Gymu na Svitavské ulici (budova Albertu)

Seminář zaměřený na předsoutěžní přípravu povede člen Extrifit Teamu Milan Obořil, který se začíná profilovat nejen jako úspěšný závodník, ale i jako úspěšný trenér.  

Co se bude dít? 

Opět si povíme něco o úředničině spojené s registrací ve svazu kulturistiky,  zodpovíme nějaké nejasnosti spojené s registracemi, přestupem do různých kategorií atd.. Vemte si s sebou formuláře- prodloužení registrace, abych to oštemploval. Hlavním tématem už ale bude kontrola aktuálních forem závodníků, především v mužských kategoriích, kteří sezonu otevírají, individuální konzultace v případě zpožděných forem, vyřešení různých komplikací přípravy atd… Budeme se již velmi podrobně věnovat nácviku pózingu, vč. přechodových póz a změn v pravidlech. Budeme se věnovat úpravě pokožky a jiným aspektům soutěžní přípravy. Motivačně opět odměníme nejlepší členy Extrifit Teamu, přičemž přihlédneme i k zlepšením od minulého srazu. Celý sraz bude prostor pro konkrétní specifické dotazy, zaměřený na konkrétní problémy jednotlivých členů.  Z výše popsaných důvodů již chci, aby členové Extrifit Clubu měli s sebou plavky, se kterými se budou prezentovat na soutěži.

Kdo se může zúčastnit? 

Členové clubu jsou samozřejmostí, to je jasné.  Dále jsou vítáni zájemci o členství, přičemž podmínkou k přijetí je předpoklad solidního umístění na mistrovských soutěžích roku 2016. To bude posuzováno dle aktuální formy v porovnání s nejlepšími členy Extrifit Clubu.  Nabíráme do všech soutěžních kategorií.  Soutěžní sezóna už se kvapem blíží, a proto si myslím, že je velmi důležité, porovnat svou formu se svými vrstevníky a potenciálními soupeři. Je to ideální šance, jak zhodnotit sám sebe aniž bych se musel spoléhat na mnohdy zkreslené a hodně laické komentáře svých sparingů, nebo spolužáků. Sami uvidíte, jak na tom jste a kde je potřeba těch pár týdnů, které zbývají do soutěže zamakat.