Sraz Extrifit Clubu bude 24. 11. 2013

Autor: Pavel Vacek

Setkání Extrifit Clubu je opět zde a s ním jeho avizovaný nový a notně vylepšený obsah.

Rok 2013 se pomalu, ale nezadržitelně blíží ke konci a před mnohými členy Extrifit Clubu stojí otázka, jak zpracovat své objemy, jak naložit se svou hmotou, anebo naopak, zda se dá ještě nějaké to kilo svalů přibrat do doby, než začne skutečná příprava na jarní mistrovské soutěže. IMG_0124
Zároveň je to další šance pro všechny ty, kteří by chtěli soutěžit v jarní sezóně za Extrifit Club, a stát se tak oddílovými kolegy takových borců jakými jsou např. Vojta Koritenský nebo Tomáš Kašpar. I na tomto tréninkovém semináři dáme možnost novým zájemcům o členství v Extrifit Clubu. Stačí přijet, nechat si posoudit svou aktuální výkonnost a počkat si na verdikt o přijetí, či nikoliv. Ale nebojte se, víme, že vaše forma bude zřejmě na hony vzdálena té, kterou si představujete při vašem soutěžním debutu, a kterou očekáváte při spolupráci se značkou Extrifit. Spíš nám jde o posouzení vašich proporcí než o počet žil na břiše.

Proto, aby byl seminář pro vás co nejpřínosnější, si  Extrifit přizval na pomoc osobu, jež má se sportovním vedením mladých a nadějných sportovců již značné zkušenosti. Autora knihy „Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z“ Lukáše Roubíka, který se specializuje především na posilování a výkonnostní růst mládeže. Ale samozřejmě vás neochudíme ani o účast vybraných členů elitního Extrifit Teamu.
Co se bude probírat?

Lukáš Roubík si pro členy semináře Extrifit Clubu připravil témata především z těchto oblastí:
 
·         Objemová příprava v kulturistice
·         tréninková metodika pro objem svalů
·         správná technika provedení komplexních základních cviků
·         Vhodná objemová strava a suplementace
·         Nácvik pózingu a správná soutěžní prezentace

Pozor!!!  Máme pro vás však absolutní novinku!

Ačkoliv je seminář primárně určen členům Extrifit Clubu, rozhodli jsme se, že se podělíme o naše zkušenosti a znalosti též s ostatními zákazníky značky Extrifit. A to z toho důvodu, že Extrifit vám chce nabídnout nejenom špičkové produkty, ale též plnohodnotný poradenský servis pro jejich užívání. Seminář je pro zákazníky zcela zdarma a jako vstupenka na něj bude sloužit faktura, nebo účtenka, kde min. nadpoloviční počet produktů budou představovat výrobky zn. Extrifit.  Vstup do fitness, trénink v něm a vaši případnou konzumaci na fitnessovém baru, si však hradí sami účastníci. Vzhledem k tomu, že bychom se chtěli věnovat členům Extrifit Clubu a našim zákazníkům skutečně důkladně, seminář bude limitován počtem max. 40 zákazníků.
Sledujte tedy událost na facebooku- Sraz EXTRIFIT klubu a přihlašte se na ní. Z prvních 40 zákazníků bude vytvořen jmenný seznam pro vstup na seminář. Případné doplňující informace najdete na zdi události.

https://www.facebook.com/events/240677532754451/?fref=ts
Bylo by vhodné dodat, že z okruhu témat je evidentní, že tento seminář je vhodný zejména pro mládež v dorosteneckém a juniorském věku, kteří někdy v budoucnu zvažují svou účast na soutěži.

Kde, kdy a v kolik?

Seminář se koná v 24. Listopadu od 9:30 v Pardubicích - Fine Fitness, Jindřišská 276, Pardubice Předpokládaný konec cca 14 hod.
Fotogalerie z minulého setkání klubu: