Sraz Extrifit Clubu bude 13.3.2016

Autor: Pavel Vacek

Máme zde další sraz Extrifit Clubu. Tentokrát s obrovskou změnou. Doposud byly naše srazy zaměřené především na mužskou část oddílu. Z jednoduchého důvodu. Soutěžících děvčat jsme zatím měli málo. Přesto však závodnice v dívčích a ženských kategoriích přibývají a my bychom z nich měli velmi rádi stejně úspěšné reprezentantky Extrifit Clubu, jako je tomu u jejich kolegů. Takže zatímco jsme byli doposud velmi nápomocni v tréninkových a dietních radách, v oblasti pódiové prezentace rady profíků z Extrifit Teamu jim moc platné nebyly. To chceme odčinit a proto na sraz Extrifit Clubu coby lektorku semináře, která zároveň přísným okem dohlédne a natrénuje s děvčaty pózing a prezentaci, pozveme to nejlepší, co je v ČR a SR k dispozici. Mnohonásobnou vítězku nejprestižnějších soutěží a čerstvou medailistku AC USA Sabinu Plevákovou.

A aby děvčata skutečně dobře potrénovala a necvičila svou prezentaci, bude sraz tentokrát rozdělen na dvě části. Od 11 hod se budeme věnovat Bikiny Fitness, od 13 hod ostatním kategoriím.

Jak už bylo řečeno, dívek ještě nemáme tolik, a proto jsme přizvali další zájemkyně o soutěžení v této kategorii, výlučně však uživatelky doplňků značky Extrifit. Je to součást naší podpory závodníkům a závodnicím a rozvoje tohoto pěkného sportu. Výběr děvčat je již uzavřen s výjimkou zájemkyň o členství v našem Extrifit Clubu s výhledem na start v letošní jarní sezoně. Ty jsou samozřejmě nadále vítány.

Poslední nábor před jarní sezonou uskutečníme i v případě mužských kategorií. Na dalším srazu již nové členy brát nebudeme a další výběr uděláme až po letních prázdninách. Jak se stalo tradicí, i tentokrát přizveme k semináři Extrifit Clubu člena Extrifit Teamu. Tentokrát se budeme věnovat především dietě a pózingu a seminář povede Norbert Zajac, který bude mít čerstvé poznatky z probíhající přípravy na Arnold Classic, kde se prezentoval vynikající formou.

Shrnutí:

Sraz bude 13. 3. 2016 v Extrifit Gymu v Hradci Králové

Od 11:00 – závodnice Bikiny Fitness

Od 13:00- ostatní kategorie.

PLAVKY S SEBOU!!! Doprovod může být přítomen na obou částech srazu.

Povinný je tento sraz především pro závodnice v kategorii Bikiny Fitness, kde je pódiová prezentace nedílnou součástí úspěchu.