Sraz Extrifit Clubu - březen 2022

Autor: Pavel Vacek

Tentokrát vynecháme zbytečnou omáčku, přece jen jdeme do diet a půjdeme rovnou k věci.

12. 3. 2022 ve 12:00 hod se v Extrifit Gymu na Svitavské ul. uskuteční druhý sraz Extrifit Clubu v tomhle roce.

Ten první byl bohužel poznamenaný nízkou účastí, což ale znamenalo, že si přítomní rozebrali spoustu dárků od nás, ale tento druhý bude, věřím, o dost početnější.

Proč?

Jednak se blíží termíny soutěží, spousta členů Extrifit Clubu má již zaslané přihlášky na Svaz a naplánované soutěže. Od těch mistrovských už nás dělí pouze necelých 6 týdnů (v době konání srazu), a to je pomalu čas, kdy se láme chleba. V této souvislosti chci upozornit na novou výhodu Extrifit Clubu pro závodníky v „dospěláckých“ kategoriích, popsanou zde: 

https://www.extrifit.cz/cs/blog/clanok/odmena-za-vysledek-rocnik-2022

Zároveň chci upozornit, že 6 týdnů je právě takový časový úsek, kdy potřebujete znalé, nezávislé, ale nekompromisní oko, které vás buď popožene, nebo přibrzdí. Od toho tam budu já, společně s Vojtou Koritenským, Kristýnou Seidlovou a Alexem Polyakovem Elite pro závodníkem. Zrovna tak je to čas, kdy je potřeba máknout na prezentaci, což je především v kategorii Bikiny fitness a Physique při dnešní vyrovnanosti startovního pole alfou a omegou úspěchu. A nechat si poradit prezentaci od profíků je k nezaplacení…

…Což mě přivádí k jedné podstatné informaci. Sraz Extrifit Clubu je nepovinný. To setkání je pro vás, abyste se porovnali s konkurencí, prokonzultovali s námi případné trable v přípravě, vyladili pózing, abychom společně udělali co nejlepší výsledek. Podaná ruka od nás je. Pokud ji nepřijmete, nepřijedete, nevadí, ale chci, abyste Extrifit Club prezentovali nejhůře finálovým umístěním na soutěži. Pokud nebudete jezdit na srazy, budete mimo finále, příští rok vám neprodloužím členství a najděte si jiný oddíl. Toto platí aktuálně pro jarní sezónu. Samozřejmě, pokud uvidím snahu, pokud přijedete, a přesto se neumístíte ve finále, nevadí, jedeme dál, příští rok to bude lepší. Pokud to není úplně jasné, klidně mi napište na insta @pavelvacek.extrifit

Extrifit Club samozřejmě i nadále přijímá další závodníky. Pokud se tedy chcete soutěžit za náš oddíl, přijeďte. Rádi vás uvidíme. 

Budu se těšit na vaši fazónu a na to, že Extrifit Clubu bude opět významným oddílem na naší scéně. Tak tedy, 12.3. ve 12 hodin se uvidíme v Extrifit Gymu na Svitavské.