Sraz Extrifit Clubu a Power Teamu- Info ze soboty

Autor: Pavel Vacek

V půlce týdne vás nebudu zatěžovat dlouhým a suchým čtením, protože udělat zábavnou a vtipnou záležitost ze srazu Extrifit Clubu je nad moje síly. To ale neznamená, že jsme se tam sešli s náladou jak na funuse. Naopak, my se bavíme obvykle dobře. O to víc, že se i v lednu nadělovalo. Sraz Extrifit Clubu jsme totiž poprvé sloučili se srazem Power Teamu, který vyhodnocoval nejlepší závodníky sezóny 2017. Což jsou:

Daniel Lažek - Teens 1 

Zuzana Bustová - junior

Lukáš Bláha - Junior

Zdeněk Holeček - Open

David Klir - Junior

Petr Horák - Open - TOP 5

Veronika Zemanová - Open - TOP 5

Milan Suk - Masters - TOP 5

Patrik Loza  - open - TOP 5

Lukáš Matušinec - Junior + open - TOP 5

Závodníci označení jako Top 5 dostali od nás výslužku. Další srazy už se budou konat odděleně, protože siláci mají svůj program a pramálo je zajímá producírování holek a kluků v plavkách. I když… v případě děvčat by se s tím dalo asi úspěšně polemizovat.  Každopádně jsme si již nyní dali takovou kontrolní pózovačku, abychom si ukázali, jak na tom začátkem sezóny jsme. A myslím, že vůbec ne zle. Obyčejně totiž máme v lednu přehlídku spíš čuníků a ne kulturistů.  Ne tak letos. Někteří kluci předvedli velmi slibné formy. Jmenovitě (jako vždy) Vicemistr Světa v Kl. Kulturistice Jirka Kočvara a výrazně zlepšený Radek Kyzivát. Velmi mě zaujal i Josef Drda a je mým tajný tipem na překvapení jarní sezony. Ani děvčata nebyla nijak extrémně z formy a jak Kristýna Seidlová, tak i Lucia Černíková jistě zaútočí na medaile.

Další srazy se budou konat v těchto termínech:

17.2. 2017 v Hradci Králové. Zde budeme ještě provádět nábor členů

10. 3. 2017- poslední možnost stát se členem Extrifit Teamu

1.4. 2017 – Poslední doladění forem před Mistrovskými soutěžemi.

Všechny srazy budou rozděleny na mužskou a ženskou část, kdy se v dopoledních hodinách budeme věnovat nácviku pozingu chlapů a individuálnímu poradenství na základě aktuálních forem. Po nich přijdou na řadu holky, které si vezme do parády profesionálka Sabina Pleváková. Sabina bude na všech srazech a je předá děvčatům své poznatky, tipy a především předvede, jak má vypadat profesionální prezentace na pódiu. Vzhledem k tomu, že luky bude koučovat Vojta Koritenský, troufám si tvrdit, že takový profi poradenský servis hned tak nějaký klub nenabídne.

Informace o chystaných srazech budou vždy v předstihu na webových stránkách.