Sraz Extrifit Clubu a nábor nových členů

Autor: Pavel Vacek

Při příležitosti konání Extrifit training day se uskuteční i sraz Extrifit Clubu a nábor nových členů. Z tohoto důvodu se výjimečně nesejdeme v Hradci, ale v Pardubicích ve fitku Fine Fitness Slavoje Bednáře.

Sraz se bude konat v neděli 3.9. od 10:00 hod ve Fine Fitness Pardubice

Budeme se věnovat především těm, kteří se chystají na podzimní sezónu. Tzn. Proběhne kontrola formy, konzultace diet a příprav + nácvik pozingu. To je důležitá informace především pro závodnice kat. Bikiny Fitness, které budou pózovat pod dohledem Sabiny Plevákové. Na sraz samozřejmě nemusí přijet ty, které jdou na nominace na Arnold Classic, protože nám termíny bohužel kolidují a také ti, kteří se nikam nechystají. Nicméně samozřejmě budou vítání, pokud dorazí. 

I na tomto srazu provedeme nábor nových členů pro všechny soutěžní kategorie Svazu kulturistiky a Fitness. POZOR!!! Extrifit Club NENÍ Extrifit Team, jak se nám občas stává, že nám chodí natěšení zájemci s nataženou rukou o sponzoring. Extrifit Club je velmi úspěšný soutěžní oddíl, který vám poradí s progresem a za který je čest soutěžit. I z tohoto důvodu si členy vybíráme na základě jejich aktuálních forem.

A předpokládám, že po srazu se asi budete chtít setkat s ostatními členy Extrifit Teamu a zůstanete na Extrifit Training Day. Tentokrát to bude velký. Kompletní osazenstvo a parádní formy. Koňská dávka motivace.

P.S. Informaci mailem tentokrát nečekejte kvůli technickým obtížím. A proto případně sdělte informaci o srazu i kolegům. Díky.