Sraz Extrifit Clubu a nábor nových členů

Autor: Pavel Vacek

Nějakou chvíli už je po sezoně, takže se zdá, že na nějaké bilancování už je trochu pozdě. Jenže lepší se pochválit pozdě než nikdy a tak je tu čas na trochu nezdravého, ale oprávněného a čísly podloženého chvástání.

Zrekapitulujme si, co se nám tento rok povedlo. V konkurenci 180 oddílů registrovaných v ČR, které vyslaly tento rok na soutěže jarní sezóny alespoň jednoho zástupce, jsme obsadili skvělé druhé místo za SK PEPA Opava a před Fitness Team Ronnie.cz. Extrifit Club ovšem primárně vznikl jako podpora mládeže a pokud tedy započítáme pouze výsledky z mládežnických kategorií dorostu a juniorů, byl Extrifit Club suverénně nejúspěšnější ze všech oddílů v ČR.

Extrifit Club vznikl v roce 2013, kdy získal ve své první sezoně 2 zlaté, 6 stříbrných a 5 bronzových medailí. V našem interním bodování na základě těchto a dalších finálových umístění posbíral 171 bodů. O rok později to již bylo 244 bodů za 4 zlaté, 7 stříbrných a 6 bronzových medailí. Vloni se bodový zisk opět zvýšil na 336 bodů díky 8 zlatým, 8 stříbrným a 7 bronzovým. Rok 2016 byl však prozatím nejúspěšnější a potvrdil stoupající úroveň Extrifit Clubu. Bodový zisk přehoupl 400 bodovou hranici, konkrétně 412 bodů, získali jsme 11 zlatých, 10 stříbrných a 9 bronzových a upevnili tím pozici významného sportovního oddílu.

Titul Mistra Čech získali Tomáš Mikula, Jakub Klučil, Anželika Kiričenková a Radek Kyzivát, přičemž Tomáš Mikula a Anželika byli natolik přesvědčiví, že svůj triumf na M Čech zakončili i Absolutním vítězstvím mezi juniory, resp. juniorkami.

Titul Mistra České republiky se podařilo vybojovat Jiřímu Kočvarovi, Michalu Makovskému, Filipu Křivkovi, přičemž Absolutním mistrem ČR se stal po zásluze Jiří Kočvara.

Takže to bychom měli a teď se podívejme, co bude dál. A dál bude nejbližší sraz Extrifit Clubu.

Sraz Extrifit Clubu se uskuteční 26. 6. v 11:00 hod v Extrifit Gymu v Hradci Králové.

Je nám jasné, že v této části roku, se z hlediska soutěžení nacházíme „uprostřed ničeho“. Soutěžní formy jsou fuč, do podzimních soutěží daleko. Přesto si myslím, že sraz Extrifit Clubu bude opět pro naše členy velmi platný.

Co se tedy bude dít?

  • Vyhodnotíme Top Ten závodníků Extrifit Clubu, kteří dostanou menší dárky od společnosti Extrifit jako poděkování za jejich příkladnou reprezentaci.
  • Vyhodnotíme Top 6 závodníků pro následující sezonu, kteří se stanou součástí sponzorského programu Extrifit Clubu.
  • Nabereme nové členy. Parametrem pro přijetí je konkurenceschopnost s našimi stávajícími členy Extrifit Clubu. Pokud je někdy největší šance pro přijetí do Clubu, je to právě v tomto termínu, kdy i ti nejlepší členové clubu jsou logicky v horších formách, než je tomu v jiných fázích roku. Přibíráme do všech věkových a sportovních kategorií. Stojíme o závodnice Bikiny fitness, protože bychom rádi předali na srazech zkušenosti Sabiny Plevákové, nebo Andi Neumannové. 
  • Seminář, nebo spíš motivační povídání Vojty Koritenského a Tomáše Kašpara o životě profesionála IFBB. O tom, jak si udržet formu v delším časovém úseku atd..  A ukázky forem obou borců.
  • Společný trénink. Extrifit Gym má nové mašiny, společně si mákneme, odzkoušíme, uděláme si fajn odpoledne. No a k tomu všemu se pravděpodobně objevíte v On The Top, takže budete slavní…

Já myslím, že v „předvečer prázdnin“ je to tip na slušnou zábavu. Takže pokud se chcete stát součástí Extrifit Clubu, mít za oddílové kolegy Mistry Čech a ČR, povídat si se skutečnými profesionálními kulturisty, neměli byste 26. 6. chybět v Extrifit Gymu v Hradci. 

P.S. Noví zájemci, vemte si  s sebou plavky. Jakékoliv. A nebojte se, víme, že nejste ve 100% formě. Zároveň v průběhu srpna budeme zakládat Promo Team Extrifit Girls. Děvčata, můžete mít náskok a přeskočit ostatní, anebo alespoň získat informace dopředu. 

P.S. II. Je již potvrzeno, že se stanete součástí dílu On The Top. Všichni. Těšíte se?