Sraz Extrifit Clubu 1. 4. 2018

Autor: Pavel Vacek

Za necelé 4 týdny nám vypuknou první mistrovské soutěže, a tak je před námi poslední sraz Extrifit Clubu. Jistě víte, že v závěru příprav se toho dá mnoho vylepšit, ale také neméně pokazit. Proto se tentokrát zaměříme na superkompenzaci a samotný závěr přípravy. Informace o superkompenzaci se dají zjistit během 3 vteřin surfování po netu. Tři dny držíte sacharidy nízko, pijete, pak zase vysoko, nepijete, blablabla…, to už všichni známe. Ale pokud má být superka úspěšná, musí naprosto vždy vycházet z vaší individuální formy. Na formě týden před soutěží záleží, jaký závěr se má zvolit. Někdy se do toho musí hrábnout fest, jindy je lepší nedělat žádnou, popřípadě tzv. cukrovat o něco déle.  Ideální by bylo, sejít se týden před soutěží, ale to není bohužel možné.

Proto se sejdeme v neděli 1. dubna klasicky pánové od 10 hodin, slečny od 11 hodin v Extrifit Gymu v Hradci Králové. Zároveň to bude poslední možnost, jak se stát členem Extrifit Clubu, ale již pouze pro mládež. Tzn. dorost a junior kategorie.

Abychom se vyvarovali nějakým excesům na soutěži vemte si už soutěžní plavky a do mobilu si stáhněte hudbu na volnou sestavu. Tentokrát si projedeme i tu.

Dámy si taky přivezou soutěžní plavky, aby jim Sabina Pleváková případně dala pár tipů, jak to vylepšit, nebo poladit, případně jaký k nim zvolit makeup. A opět se na vás podívá především při iwalkingu a pózování a probere s vámi nejvhodnější závěr diety. A přidáme i rady, jak se nezprasit po závodech, a přitom si dát trochu do nosu.

Protože jsme v době konání MČech a Moravy na FIBO, každý závodník od nás na srazu vyfasuje HellGel a Express pro lepší napumpování. Zároveň motivačně odměníme nejlepšího dorostence/ku, juniora/ku i muže a ženu. 

Účast není nijak povinná, ale po této sezóně dozná Extrifit Club změn. Neaktivní členové a neúspěšní závodníci, kteří nejezdí na srazy budou vyřazeni. Neúspěšní=mimo finále. Tím se nám zásadním způsobem zlepší mailová komunikace. 

Informace o srazu budu rozesílat mailem, ale dost často se mi to vrací, nebo skončí ve spamu. Proto požádám o sdílení všechny členy Extrifit Clubu, kteří si toto přečtou. Díky.

Budeme se na vás těšit. Pavel Vacek, Sabina Pleváková a Vojta Koritenský.

 

P.S. Snad Vojtu přemluvíme k pózovačce. Bude to unikátní příležitost vidět ho naživo 14 dní před soutěží. Tzn. v superformě.