Soutěžíme o lístky na Diamond Cup a Mozolani Classic 2016 !!!

Autor: Pavel Vacek

Máme pro vás nachystané lístky na nejlepší soutěž tohoto jara. V Žilině se 21. 5. uskuteční amatérská soutěž Diamond Cup, jejímž největším tahákem budu možný zisk až 6!!! Profesionálních karet IFBB. Netřeba dodávat, že tato možnost je obrovským lákadlem pro mnoho špičkových závodníků z kategorií Bikiny fitness, Physique, Klasické kulturistiky i váhových kategorií kulturistiky. Bude se skutečně na co dívat a Diamond Cup nabídne to nejlepší, co můžete na amatérských pódiích v této části jarní sezony vidět.

O den později se pak koná již tradiční soutěž profesionálního kalendáře IFBB Mozolani Classic 2016, kde se představí špičkoví profesionálové kategorie do 212 lbs. Pro české a slovenské fanoušky okořeněná obrovským tahákem v podobě účasti Vojty Koritenského. Vojta se na tuto soutěž intenzivně připravuje, zjevně neponechal nic náhodě a chystá se ukázat svým fandům v životní formě, připraven reálně zabojovat o účast na Mr. Olympia.

A vy se na tuhle podívanou, na které by neměl chybět nikdo, kdo si říká fanoušek fitness a kulturistiky, můžete podívat a to zcela zadarmo. Máme pro vás soutěž o 2 lístky na sobotní Diamond Cup a 2 lístky na Mozolani Classic!

O co půjde?

Na Diamond Cup budou soutěžit naši členové Extrifit Teamu. Sabina Pleváková, Andrea Neumannová a Noro Zajac. Zároveň bude v přilehlém Expu i stánek Extrifitu osazený celým teamem. Zasoutěžíme si tedy na toto téma.

Pošlete fotografii, VŽDY S VLOŽENÝM LOGEM MOZOLANI CLASSIC, kde budete společně vy a někdo s uvedené trojice Sabina, Andrea a Noro a připojte tip na umístění v soutěži Diamond Cup. (Logo zde i na fcb)

Nebo

Pošlete fotku, kde jste vy, společně se stánkem, nebo členy Extrifitu z minulých ročníků Mozolani classic 2015 a 2014. 

Nebo

Vytvořte vtipnou fotku na téma Noro, Andi, Sabina a účast na Diamond Classic. Fantazii se meze nekladou, ale nárokujeme si právo na zveřejnění.

Logo Mozolani Classic vložte do každé z těch variant. 

Fotky posílejte do zpráv na Facebookovou stránku Extrifit.cz

Výhru získává fotka s nejvíce lajky a fotka, která se nám bude nejvíce líbit. Čili, rozdávat budeme 4 lístky na tenhle víkend. Soutěž začíná teď a končí ve středu 4.5. o půlnoci. Vítěze vyhlásíme v pátek. Pokud se soutěž ujme, přijde mnoho skvělých fotek, klidně to rozšíříme. A pokud neuspějete, nezoufejte. Soutěžit se bude dál. Hned jak skončí tato soutěž, rozjede se jiná, tentokrát na téma Vojty a Mozolani Classic.