Soutěž o High 80!

Autor: Pavel Vacek

Už dlouho jsme neměli žádnou soutěž na tom našem facebooku, co říkáte. O to vydařenější byla ta poslední, kdy z vás nápady doslova stříkaly. Ale tentokrát zapojíme do hry spíš svaly, než mozek.

A mnoho z vás si asi řekne: No konečně! Nedivím se. Jsme na stránkách o svalech, o přípravách na soutěž, o nabírání, o dietách… Tak proč se zabývat tvůrčími věcmi. Tentokrát si posvítíme na tvrdou práci v posilovně.

Každá soutěž zatím měla souvislost s Extrifitem. No, tentokrát to na Extrifit naroubujeme trochu násilně, ale přeci jen, nezklameme tradici. Sabina a Noro již za 14 dní budou zápolit na americké půdě, na soutěži Arnold Classic. Takže se museli hodit do formy, případně na sebe naházet nějaké to kilo svaloviny v případě Nora Zajace. Jak se jim to povedlo, ukáže čas. Jak se to povedlo vám, ukáže fotka.

Máme tu soutěž s vaší proměnou, o kterou jste si již tolikrát psali!

Pošlete nám koláž, nikoliv dvě fotky, ale koláž dvou fotografií, která ukáže vaší proměnu. Doprovoďte ji textem, která by osvětlila okolnosti, případně sdělila, jak dlouho tato transformace probíhala. To vše pošlete do zpráv facebookové stránky Extrifit.cz. Vybereme 3 nejlepší změny postavy a tito výherci od nás získají 1 kg proteinu High 80 v libovolné příchuti.

Vybírat budeme v kategorii:

-ženská postava

-mužská postava

-progress, který bude mít nejvíce liků

Soutěž platí od dnešního dne, tj. 17.2.2016 do neděle 20:00 21.2.2016

Takže se koukejte pochlubit, vážení a hurá do toho.

Fotky by mohly vypadat nějak takhle: