Protein Hydro 77 - jednoznačný Rolls Royce mezi proteiny !

Autor: Pavel Vacek

Proč Extrifit®

Extrifit ? To jsou nové, atraktivní, moderní, fungující doplňky ! A ohromná popularita suplementů Extrifit® dokazuje, že těch, kteří volí kvalitu, jsou tisíce z Vás ! Produkty Extrifit jsou za dobré peníze, v perfektních obalech a hlavně - jsou funkčně i chuťově lepší než ostatní.

Kde hledáme inspiraci

Když jsme byli s Petrem Březnou v Americe, nebyl to jen výlet do Mekky kulturistiky, setkat se s profesionálními kulturisty a udělat pár fotek s Pepou Adltem, bylo to hlavně o tom, nakouknout pod pokličku profesionální suplementační kuchyně. Poodhalit, jak je možné, že právě v Americe jsou největší svaly planety. Jak to, že nadaní kluci z Evropy jsou jen „dobří“ a jakmile se usadí právě v Kalifornii, jdou výkonnostně tak hrozivě nahoru ? Lze pohotově namítnout, že je to díky zakázaným látkám. Ano, v tomto sportu jsou. Ovšem v USA mnohem hůře dostupné a obchod s nimi je spojen s rizikem odnětí svobody. Takové zkratkovité vysvětlení podá jen hlupák. Steroidy byly a budou a užíval je „kdekdo“. Proč tedy nejsou kulturisté tak dobří po celém světě ? Proč zrovna v Americe ?

Učíme se od nejlepších

Měli jsme možnost tato témata probírat ze všech stran s tím nejlepším odborníkem ze všech - Milošem Šarčevem. Miloš Šarčev nám s Petrem poradil, ať se pokusíme k nám do Evropy dovézt hydrolyzované proteinové produkty. Popravdě řečeno, u nás tato řada do té doby v podstatě neexistovala a nyní je v ČR populární až díky Extrifitu. Vynikající výsledky, kterých dosáhl Dennis Wolf nebo Hidetada Yamagishi pod Milošovým vedením, jsou v nemalé míře zásluhou právě jeho hlubokých znalostí z oblasti biochemie a aplikované suplementace. Málokde se dočtete, že hydrolyzované aminokyseliny (v ČR Extrifit Amino Hydro 4000) a enzymaticky hydrolyzovaný protein (v ČR Extrifit Hydro 77) jsou většinou jedinou variantou proteinových a aminokyselinových doplňků, které profesionálové používají !


Hydrolyzované = nejlepší

 Miloš Šarčev nám vysvětlil proč. Předtrávené (hydrolyzované) proteiny a aminokyseliny nezatěžují žaludek a bleskově proudí do svalových buněk. Tak jsou Vaše svaly schopny zapracovat mnohem větší procento přijatého proteinu než z obyčejných, nehydrolyzovaných doplňků. Zásadní překážkou je totiž Váš žaludek. Žbluňkavé, nafouklé břicho a následnou plynatost jistě dobře znáte, přijmete-li více než 30 g bílkovin naráz. Věřte, že žaludek je schopen zpracovat 20 - 30 g a zbytek bohužel končí jako odpad. Toto s hydrolyzovanými suplementy neexistuje. Dejte si Hydro 77 klidně každou hodinu jednu odměrku a Vaše trávení bude přesto perfektní!

Chuť daleko před ostatními

 A co se týče chuti - Extrifit® je pověstný vynikající chutí svých proteinů a gainerů. Asi víte, že ten nejkvalitnější hydrolyzovaný protein (stupeň hydrolýzy 32 %) je velmi hořký a jak říkají jiní výrobci - je téměř nemožné jej dobře ochutit. Právě v Kalifornii jsme dostali tajný tip na ty nejvhodnější ingredience k dochucení hydrolyzátu. Výsledkem jsou milé e-maily od zákazníků, kteří si nemohou chuť vynachválit a vyjadřují se, že chuťově je Hydro 77 tak dobré, že nesnese srovnání s jinými výrobky na bázi hydrolyzovaného proteinu. Opravdu velice připomíná svou chutí typickou hořkou čokoládu - takzvanou čokoládu na vaření.

Kupujete Rolls Royce

Díky skvěle odvedené práci laborantů, kteří si doslova vyhráli s chutí Hydro 77, obsahuje náš produkt 77,12 % bílkovin ! Kupujete tedy plnohodnotnou, hydrolyzovanou osmdesátku za skvělé peníze. Pokud by se přeci jen někomu tento produkt nejvyšší kvalitativní kategorie zdál drahý, kupte si jedno balení a šetřete si jej alespoň po tréninku, kdy Vaše svaly potřebují absorbovat největší várku proteinů - tuto službu Vám totiž zaručí jedině Hydro 77 nebo Amino Hydro 4000. Je pro Vás růst svalů důležitý, ne ? Investujete do tohoto sportu spousty času i peněz. Tak nešetřete na úplně špatném místě a dávejte Hydro 77 aspoň po tréninku. Jinak je super ještě ráno a v noci (je tak rychle stráven, že vůbec nenaruší kvalitu spánku a Vaši regeneraci - narozdíl od tzv. nočních proteinů).

Typické e-mailové reference od zákazníků k Extrifit Hydro 77

"Beru ho ráno a cítím už po chvíli lepší svalový tonus."

"Po každém tréninku dávám 2 odměrky a do hodiny mám svaly mnohem plnější. Zdá se mi, jako by tekl rovnou do svalů."

"Jiné proteiny jsem po tréninku přestal používat. Vždycky mě jen nadýmaly. Hydro 77 je super. Fakt perfektně ho strávím."

"Hydro je první doplněk, který mě uspokojuje. Po ránu a po tréniku mi svaly doslova nafoukne!"

"Obyčejné proteiny mi nijak nezabíraly. Po Hydru 77 jdu nahoru. Přibral jsem 2 kg za 3 týdny. A to žádné jiné doplňky nemám. Steroidy už vůbec ne."

"Po všech těch přeslazených proteinech se na hořkou čokoládu vždycky těším. Je chuťově perfektní."

 "Žil jsem 2 roky v Kalifornii a trénoval jsem v Gold´s Gymu. Zkusil jsem i steroidy a vím, že profesionálové užívají hydrolyzované proteiny a amina kvůli tomu, aby nabouchali do svých svalů co nejvíc bílkovin. Jsem rád, že je tu firma Extrifit, která nenabízí jen obyčejné věci jako jiné značky, ale učí se ve světě a dokáže nám nabídnout i fakt špičkové věci. Díky za Hydro 77."