Projekt "Odměna za výsledek v roce 2022" právě uzavřen

Autor: Pavel Vacek

Firma Extrifit zpočátku měsíce března vyhlásila ojedinělý projekt, "Odměna za výsledek", v kterém se rozhodla odměnit ty nejlepší závodníky jarní sezóny v mládežnických kategoriích, přičemž tuto akci pravidelně aktualizovala na svých webových stránkách. Samozřejmostí byla podmínka, že tito závodníci se museli plně spolehnout ve své přípravě pouze na produkty značky Extrifit a těžit z jejich účinnosti a funkčnosti. Veškeré podrobnosti byly zveřejněny v tomto pravidelně aktualizovaném článku. 

https://www.extrifit.cz/cs/blog/clanok/odmena-za-vysledek-rocnik-2022

Pokud tedy patříte mezi ty úspěšné medailisty a medailistky mistrovských soutěží mládeže, a vítěze pohárové soutěže Extrifit Cup, kterým náleží odměna za váš výsledek, věnujte zvýšenou pozornost následujícímu textu.

Předně bychom vám chtěli pogratulovat k vašim výsledkům a věříme, že produkty naší značky k nim přispěly nemalou měrou. Zároveň vám chceme poděkovat za vaši důvěru v naše suplementy, za šíření dobrého jména značky Extrifit, neboť vaše úspěchy svědčí o kvalitě našich produktů a jsou povzbuzením do dalšího vývoje nových moderních produktů naší firmy.

Nyní již k praktickému postupu:

  • Napíšete e-mail na adresu vacek@extrifit.cz
  • Jako předmět e-mailu napíšete: Odměna za výsledek
  • Všechny Vaše faktury pocházející z e-shopu Extrifit.cz oskenujete, nebo ofotíte a přiložíte jako přílohu do e-mailu.
  • Do textu e-mailu napište Vaše nejlepší medailové umístění na konkrétní soutěži a Vámi požadované druhy doplňků značky Extrifit v příslušné hodnotě. Tzn. 100 nebo 50% z Vašich faktur. K jednotlivým doplňkům připište právě aktuální cenu výrobku na e-shopu Extrifit.cz V e-mailu nesmí chybět Vaše celé jméno, adresa doručení, a především kontaktní telefon na vás.

Mail pošlete nejdéle do konce měsíce června. Poté nám jistě rádi dopřejete čas k vyhodnocení vašich požadavků a jejich ověření. Posléze vás zkontaktujeme na mailové adrese a společně se domluvíme na předání odměny a vašem mediálním zviditelnění formou rozhovoru a fotografií.

V případě jakýchkoliv nejasností volejte na tel. číslo 775 318 530 – p. Vacek.

Věříme, že získaná odměna vám pomůže ve vašem dalším progresu stejně dobře, jako vám pomohly naše suplementy v přípravě na soutěž, kde jste získali vaše skvělá umístění.