Projekt "Odměna za výsledek" ukončen.

Autor: Pavel Vacek

Jarní sezónu můžeme pomalu, ale jistě považovat za ukončenou, medaile jsou rozdány a nastává čas odměnit ty nejlepší z vás.

Firma Extrifit zpočátku roku vyhlásila ojedinělý projekt, kde se rozhodla odměnit ty nejlepší závodníky jarní sezóny v mládežnických kategoriích.  Samozřejmostí byla podmínka, že tito závodníci se museli plně spolehnout ve své přípravě pouze na produkty značky Extrifit a těžit z jejich účinnosti a funkčnosti.

Pokud tedy patříte mezi ty úspěšné medailisty a medailistky mistrovských soutěží mládeže, kterým náleží odměna za váš výsledek, věnujte zvýšenou pozornost následujícímu textu.

Předně bychom vám chtěli pogratulovat k vašim výsledkům a věříme, že produkty naší značky k nim přispěly nemalou měrou. Zároveň vám chceme poděkovat za vaši důvěru v naše suplementy, za šíření dobrého jména značky Extrifit, neboť vaše úspěchy svědčí o kvalitě našich produktů a jsou povzbuzením do dalšího vývoje nových moderních produktů naší firmy.

Nyní již k praktickému postupu:

  • Napíšete e-mail na adresu vacek@extrifit.cz
  • Jako předmět e-mailu napíšete: Odměna za výsledek
  • Všechny Vaše faktury pocházející z e-shopů Extrifit.cz a Ronnie.cz oskenujete, nebo ofotíte a přiložíte jako přílohu do e-mailu.
  • Do textu e-mailu napište Vámi požadované druhy doplňků značky Extrifit v příslušné hodnotě. Tzn. 100 nebo 50% z vašich faktur. K jednotlivým doplňkům připište právě aktuální cenu výrobku na e-shopu, ze kterého pochází většina vašich faktur. Příklad: 2 faktury z Extrifit.cz  a 1 faktura z Ronnie.cz – vybírám z aktuálních cen na Extrifit.cz. Při rovnosti faktur vybírám z cen e-shopu, jejichž faktury jsou vyšší. Těch výpočtů se nehrozte, vše stejně projde kontrolou. Ale potřebujeme mít obrázek, o jaké výrobky máte zájem.
  • V e-mailu nesmí chybět vaše celé jméno, adresa, na které bydlíte a především kontaktní telefon na vás.

V případě jakýchkoliv nejasností volejte na tel. číslo 775 318 530 – p. Vacek.

Mail pošlete nejdéle do konce měsíce června. Poté nám jistě rádi dopřejete čas k vyhodnocení vašich požadavků a jejich ověření. Posléze vás zkontaktujeme na mailové adrese a společně se domluvíme na předání odměny a vašem mediálním zviditelnění formou rozhovoru a fotografií.

Věříme, že získaná odměna vám pomůže ve vašem dalším progresu stejně dobře, jako vám pomohly naše suplementy v přípravě na soutěž, kde jste získali vaše skvělá umístění.