Proč nakupovat v našem e-shopu?

Autor: Pavel Vacek

DOSTANETE OD NÁS TRIKO!

Za každý Váš nákup v min. hodnotě 3000,- Kč od nás automaticky obdržíte kvalitní triko v designu fy Extrifit. Triček už máte dost, ale chcete potěšit svojí přítelkyni, či manželku? Dostanete od nás dámské tílko! A nejen to! můžete si vybrat velikost i barvu. Máte triček už hromadu a s manželkou se zrovna rozvádíte? Fajn, nabídneme Vám místo něj balení Maltoxu 100! Stačí pouze uvést jednu z možností v poznámkách při objednávce. A co je při dnešních cenách pošty nezanedbatelné? Při objednávce nad 3000,- máte poštovné zcela zdarma!
baner-titulka-gif3
DÁME VÁM ZADARMO DOPLŇKY!

Je to tak! Za každých Vašich pět uzavřených objednávek v celkovém součtu minimálně za 5 000 kč, od nás dostanete doplňky dle vlastního výběru v hodnotě až 1554,- Kč zcela zdarma! Máte větší objednávku, nechcete spekulovat s počtem objednávek a zároveň byste neradi přišli o zmíněnou výhodu? Máte další možnost! Objednejte zboží v hodnotě 8000,- Kč a okamžitě Vám vzniká nárok na zboží zdarma, které vám bude expedováno společně se zmíněnou objednávkou. A to za jednu jedinou objednávku! To je dalších 20% dolů!. Seznam produktů a jejich kombinací, z kterých můžete vybírat, naleznete ZDE

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!!! EVIDUJTE SVÉ OBJEDNÁVKY A PŘI SVÉM PÁTÉM OBJEDNÁNÍ DO POZNÁMEK UVEĎTE SVŮJ POŽADAVEK NA VÝROBKY ZDARMA !!! CELKOVÁ HODNOTA OBJEDNÁVEK MUSÍ DOSÁHNOUT V SOUČTU NEJMÉNĚ 5 000 KČ !
baner-eshop.gif
  Ale to samozřejmě není všechno!


Je tu další ukrutná hromada výhod, podívejte se sami:

- 3 různé produkty = 20% sleva z MOC - 2 libovolné kusy = sleva 15% z MOC  - Produkty v akci se slevou až 40 % z MOC - Produkty skladem – dodání do 48 hodin
- Nad 2000 kč šejk Extrifit ZDARMA*
- Nad 3000 kč poštovné a triko nebo šejkr Extrifit ZDARMA* - Soutěž – 5 x objednávka = produkt(y) v hodnotě až 1554 Kč ZDARMA - Jednorázová objednávka za 8000 kč = produkt(y) v hodnotě až   1554 Kč ZDARMA - Servis, podpora – profesionální on-line poradna - členové soutěžního oddílu Extrifit Club si k tomu všemu mohou připočítat ještě dalších 5% slevy.
*Podmínkou pro získání uvedených bonusů je uvést zvolenou variantu-barvu, velikost atd. do poznámky v objednávce


A pozor!!!

Všechny tyto výhody se také týkají mládežnických závodníků, kteří posléze mohou uplatnit svůj sponzorský nárok!



384780_1987191014358_1680793477_1405593_901646027_n.jpg
JEŠTĚ NĚJAKÉ BONUSY? 

Jsme extrémně rychlí! Nakupujete přímo u výrobce. Proto je zde nejkratší možná distribuční cesta.  V momentě, kdy odešlete svou objednávku, je Váš požadavek okamžitě zpracován a v nejkratším možném termínu je zboží vyexpedováno směrem k Vám. 
 
Držíme slovo! Naše ceny jsou pevně dané, akční nabídky srozumitelné a nabízíme jasné a jednoduché slevové podmínky. Při převzetí Vaší objednávky na Vás nevybafne žádné nepříjemné překvapení v podobě nějakého skrytého poplatku. 
 
Dokážeme Vám poradit! Neodvracíme se od Vás ihned poté, co u nás utratíte své peníze. Naopak, velmi stojíme o to, abyste byli s našimi výrobky co nejspokojenější. Proto je pro Vás k dispozici naše on-line poradna, kde Vám odpovídají zkušení borci s vynikajícími soutěžními výsledky. Navíc, pouze našim zákazníkům, zprostředkujeme osobní kontakt se sportovci světové extratřídy, kteří budou k dispozici Vašim dotazům.

Chceme podpořit váš růst! Proto pořádáme tréninkové semináře Extrifit training day. Proto jsme založili soutěžní oddíl Extrifit Club. A proto sponzorujeme nevídaným způsobem naši mládež. Nechceme jenom vaše peníze, chceme, abyste si prostřednictvím výrobků značky Extrifit plnili své ambice a sny.
2.jpg