Příští týden nám začne ta pravá jízda..

Autor: Pavel Vacek

Pokud pravidelně navštěvujete naše stránky, tak jste si asi zvykli, že se tu každý pracovní den najde nějaký nový článek, případně nová informace k akcím společnosti Extrifit, případně Extrifit Teamu. Tento zavedený pořádek ale v příštím týdnu výrazně nabouráme. Ale nebojte, o svou dávku informací rozhodně nepřijdete. Pravidelnost, četnost a délku článků ale vyvážíme exkluzivitou.

Příští týden se ponese ve znamení první účasti člena Extrifit Teamu Vojty Koritenského na nejprestižnější soutěži světa Mr. Olympia. Ze všech sil (a možností datového připojení) se budu snažit, abyste s Vojtou byli doslova na každém kroku, abyste nasáli atmosféru soutěže, po níž prahne každý pravověrný soutěžní kulturista. Zprostředkuji vám let, mezipřistání v New Yorku, to, jak Vojta bude řešit stravu, když nelze do USA dovést žádné jídlo, aktuální pocity a samozřejmě formu.

Předložím fotky z posledních tréninků a dovolím si přidat pár názorů. Popíšu vám organizační mumraj, zákulisí přípravy a fázi předsoutěžní kompenzace Vojty před největším vrcholem sezony. To vše prostřednictvím kratších reportáží, které se budou nahodile a nepravidelně zveřejňovat na webu Extrifit.cz. Pravděpodobně půjde o kratší blogy, nikoli v rozsahu mých obvyklých slohových cvičení, doplněné o nějaké fotografie.

Program bude nabitý a prostor na zopakování scénáře filmu Pařba ve Vegas minimální, neboť již v neděli, den po Mr. Olympia, roluje letadlo směr New York-Praha. Přesto doufám, že Vojta nabídne i obraz sportovce, ze kterého opadne stres z diety, z napětí před vrcholnou akcí a přidá pár svých pověstných vtípků ve spektakulárně kýčovitých kulisách Las Vegas. Takže nebojte, nebudete odkázáni jen na psaný text, ale neochudíme ani facebook Extrifit.cz, ani server Ronnie.cz o krátká videa a náplň pro další z dílů On The Top.

Zkrátka, cesta na Olympii začíná v úterý ráno odletem a vy buďte ve střehu. Tahle jízda bude stát za to.