Přijďte na MČR, vyfoťte se s Extrifitem a odneste si dárek.

Autor: Pavel Vacek

Již tento víkend 21. - 22. dubna nás čeká velká událost, a to Mistrovství ČR mužů, žen, párů a masters 2018 v hale C Výstaviště Lysá nad Labem. Nejenže tady bude závodit naše špička ve fitness a kulturistice, ale mimo jiné se můžete těšit například také na seminář a společný trénink s Tomem Platzem, kterého jste mohli vidět nedávno při otevření obrovského fitness komplexu Činkáreň Čambal.

A pokud je někde velká událost spojená se svaly a vypracovanými postavami mužů i žen, Extrifit u toho nemůže chybět. Už jen proto, že je opět hrdým sponzorem Svazu kulturistiky a fitness a ti nejlepší závodníci si logicky zaslouží tu nejlepší výživu.

Ale zkrátka nepřijdou ani ostatní účastníci MČR. Ať už diváci, trenéři, mazači, nebo závodníci, kteří si na své finále musí ještě chvilku počkat. Pro všechny máme dárek. Ale nebude to jen tak… 

Facebook má sice nějaké momentální potíže s tím, že prodává informace o tom, kolikrát jdete v noci na záchod, ale to neznamená, že se odhalování svého soukromí vzdáme, že? Takže pokud máte Facebook, Instagram, Pinterest, Tumblr, Linkedin, Flickr, Twitter a já nevím co ještě, stačí dojít na stánek, vyfotit se s Extrifitem, fláknout fotku na váš profil na některou z těch sítí a odnášíte si od nás dárek. Případně nám rovnou přijďte ukázat, že nějakou fotku  jakkoliv spojenou s Extrifitem už máte a dáme vám ho rovnou. A budem rozdávat tak dlouho, dokud nám ty vzorky nedojdou. Takže přijďte, vyfoťte se s námi a odneste si malou pozornost. Budeme se na vás těšit.