Pozvánka na seminář s Vojtou Koritenským.

Autor: Extrifit

Dave Fit Club, Vojta Koritenský a společnost Extrifit vás srdečně zvou na seminář Vojty Koritenského.

 

Na seminář do posilovny Dave Fit Klub přijede letošní účastník nejvyšší kulturistické soutěže na světě MR. OLYMPIA, profesionální kulturista IFBB a jeden z nejúspěšnějších českých kulturistů vůbec, všemi v tomto oboru již velmi dobře známý závodník VOJTA KORITENSKÝ!!!! Přijďte zjistit, jaký na vás Vojta zanechá osobní dojem, přijďte si popovídat s profesionálním kulturistou o tom, co vás zajímá.

PROGRAM:
Seminář bude moderovaný s okruhem témat:
- Cesta od nadšeného amatéra do Profi tábora. Motivační příběh Vojty Koritenského.

- zážitky z Mr. Olympia
- Zkušenosti se stravováním. Na semináři bude prostor pro detailní vysvětlení stravování Vojty s popisem vhodnosti jídel, jejich časové posloupnosti a časování formy.
- Osvědčená suplementace. V názorné ukázce uvidíte předtréninkovou a potréninkovou suplementaci před běžným tréninkem. Samozřejmě přijde řeč i na pokrytí celého dne.
- Volná diskuse. Prostor pro vaše zvídavé dotazy.
- Ukázka tréninku s podrobným vysvětlením cviků atd.. Vojta absolvuje svůj běžný trénink svalové partie, která bude zrovna na pořadu tréninkového plánu. Při tréninku se bude věnovat popisu techniky, proč používá zrovna tyto cviky atd…

Samozřejmostí je autogramiáda a dárek od zn. Extrifit pro každého návštěvníka semináře.

CENA VSTUPNÉHO JE 500 Kč
Dave Fit Club je menší posilovna, maximální kapacita účastníků na seminář je proto 40 míst. Místenku na seminář si rezervujte uhrazením platby (500kč) na účet 264599846/0300. Do poznámky přidejte své jméno a kontakt, kam vám můžeme potvrdit vaši účast.

 

ADRESA: Pod Strání 41, Zlín