Pár pádných důvodů, kvůli kterým nastartujete káru a valíte do Teplic

Autor: Pavel Vacek

Pokud ještě otálíte s rozhodnutím, zda přijet tuto sobotu do Teplic na jednadvacátý Extrifit Training Day, dám vám pár pádných důvodů k tomu, aby vaše rozhodnutí bylo jednoduché jak facka.

 

Extrifit Training Day byste měli navštívit, protože…

…vás budeme korumpovat

Skutečně, každý z návštěvníků od nás obdrží malý dárek a u vchodu ho přivítáme netradičním, nebo možná v prostorách posilovny tradičním, welcome drinkem. A co víc! Za chvíli se zase zdraží máslo, půlka republiky bude bědovat, že se jim prodraží vánoční rohlíčky, ale vy můžete to naše ochutnávat do libosti zadarmo.

…se dozvíte něco, co chcete slyšet.

Stačí malé nahlédnutí do online poradny, do otázek a odpovědí, do všech možných fór, abyste záhy zjistili, že příval otázek týkajících se tréninku, stravy, doplňků a životního fitness stylu je doslova nekonečný. Rady v online poradně poskytujeme v omezeném počtu autorů jednoho člověka a nevyužíváme kompletní Extrifit tým. A tak se může lehce stát, že když se nás nějaká slečna zeptá, který typ plavek je pro závodění v bikiny kategorii nejlepší, tak já to prostě nevím. A pravděpodobně to neví ani Radek Lonc, nebo Vojta Koritenský. Ale budou to vědět dvě reprezentantky ČR, které si přivezeme na výpomoc, a to Lucia Černíková nebo Monika Špačková a rádi Vám to na semináři řeknou. A Radek Lonc vám zase třeba řekne, proč bere tolik glutaminu. A Slavoj vám poradí hromadu jiných věcí a tak dále... Ale taky se můžete zeptat na to, kolik žere tank Vojty Koritenského, nebo kolik žere Vojta sám. Zkrátka, můžeme pokecat, protože žádná otázka není úplně blbá.

…vám poradíme jak ohýbat loket

Tím navazuji na seminář a online poradnu. Jak někdo může někomu radit s tréninkem, když ho nikdy neviděl, jak cvičí? Třeba dělá dřepy jak artritická babička. Nebo si pod pojmem intenzita představuje kulometnou palbu selfíček na předkopech. Pokud chcete ukázat, jak trénují kluci z týmu, jednoho si po semináři čapněte a odcvičte s ním trénink. Pak uvidíte, jak se věci mají. Třeba vás Petr Petráš naučí mrtvolu a vy už příště u toho nebudete vypadat jak kadící pes.

… je u nás výhra jistější než ve Sportce

Jako obvykle si zasoutěžíme, vyhrajete pěkné ceny, užijeme si spoustu zábavy. Vychytáme disciplíny, aby si užily i holky a aby to bylo co nejobjektivnější. Namasírujte bicáky a tricáky, budete je potřebovat. Anebo taky ne a zrušíme vám stehna. Budem vidět. Rozhodně ta výhra nebude zadarmo, ale zase bude stát zato.

… protože si uděláte víc selfíček než Merkelová s Arabama

Hltáte Vojtův seriál, zíráte na Luciu, šílíte z výkonů Petráše, chtěli byste se přiblížit benči Kužela, toužíte po pažích Lonce, sedáte na zadek z nohou Milana a udivuje vás symetrie Koukala? A pak byste si neudělali společnou fotku na památku? No ty by bylo blbý, tohle propásnout, ne? O to víc, když času na to bude dost.

…uvidíte největší koncentraci špičkových závodníků na metr čtvereční. Sázka?

Vsadím se o váš celoroční plat, že neexistuje v ČR seminář, kde je po kupě tolik úspěšných borců jako tomu bude na Extrifit Training Day. Vždyť posuďte sami! Budeme tam mít 4 profíky - Vojtu Koritenského, Slavoje Bednáře, Milana Obořila, Pavla Koukala.  Mistra světa NABBA Radka Lonce. Světového rekordmana v benči Vlastu Kužela a nakonec, protože ty největší hvězdy to gradují, Petra Petráše, aktuálně nejsilnějšího powerliftera světa! Tihle všichni kopou za Extrifit a těší se na Vaši návštěvu. Nabídne vám někdo něco víc? Že nějaké holky? OK, přivezeme Luciu Černíkovou a Moniku Špačkovou, reprezentantky ČR. Je to tak nabitej seminář, že i moderátor musel být ve finále Mistrovství světa, aby se necítil blbě..

 …. je to zdarma. A to jako fakt.

Jo, je to tak. Tohle všechno pro vás dělá Extrifit jako výraz díků za vaši přízeň. Za to, že nás podporujete a stojíte při nás. Pokud půjdete pouze na asi 2hodinový seminář, nebude vás to stát ani korunu. Váš trénink a vaši konzumaci nápojů si už zaplatíte podle běžné sazby Fitnessu Fontána. Ale když na Vás vyjde, dostanete jednoho brutálně nabušeného Extrifiťáka jako sparinga. A to je k nezaplacení.

… si možná najdete ženu. Nebo muže.

Na Extrifit Traning Day se vždycky sejde hromada mladých lidí a čím dál více se vyrovnává poměr obou pohlaví, navštěvující tuhle akci. To by v tom byl čert, aby sem tam nepřelétla jiskra v komunitě lidí se stejným zájmem a koníčkem.

Takže kdy a kde se uvidíme?

Budeme se na Vás těšit tuto sobotu 10. 11. 2018 od 14 hodin ve Fitness Wellness Fontána , Náměstí Svobody 3312, 415 01 Teplice. Seminář bude tak dlouho, jak dlouho ho budete chtít vy, fanoušci. Záleží na vašem zájmu a nadšení. Říká se, že bychom neměli potkat své hrdiny. Ale to je mýlka, protože na setkání s nimi nikdy nezapomenete. Hlavně nepište, že je to daleko, v naší malé zemičky je všechno, coby kamenem dohodil. Schválně, jak dlouho to bude trvat Milanovi Obořilovi, který bydlí jednou nohou v Rakousku a pojede po vyhlášené D1?

P.S. A teď férově taky jeden důvod, proč nepřijet…  Vlastně dva. Protože tam nebude Sabina Pleváková a Tomáš Kašpar. Oba tento víkend soutěží. Tomáš na MS Elite Pro ve Španělsku, Sabča se jede ohřát na soutěž do San Marina. Oběma tak budeme držet palce z Teplic.