On the Top- Upoutávka na víkend.

Autor: Pavel Vacek

Pokud jste ještě tento díl neviděli, dovolte mi, abych ho použil i coby upoutávku na tento víkend. V Žilině se odehrají dvě skvělé soutěže- Diamond Cup a Mozolani Classic. Nejenom, že se bude na co dívat jak v amatérské části, tak v té profesionální, ale fanoušek Extrifitu si taky přijde na své. 

Pro pravověrné Extrifiťáky bude připraven náš stánek s programem. Budou soutěže o hodnotné ceny, bude ukázka Mrtvého tahu s Petrem Petrášem, kterého se můžete zúčastnit, bude muzika, budou holky, budou exhibice a bude zábava. A pro každého, kdo projeví přízeň naší značce a nechá se "potetovat" (asi jako z bravíčka) naším logem, máme dárek. A hlavně... Bude se fandit!!

Na Diamond Cup, soutěži, kde se bojuje až o šest profesionálních karet, můžete vidět bojovat Norberta Zajace, který předvede výrazně lepší formu než na Arnold Classic. Andrea Neumannová bude bojovat v neuvěřitelně nabité kategorii nejmenších Bikin do 160 cm. A Sabina Pleváková bude horkou favoritkou na boj o jednu z Profi karet. Ale nevynecháme ani Extrifit Club, kde se představí Štěpánka Weissová v kategorii Bikin do 163 cm.

Až skončí boje v amatérské části, rozdají se první Pro Karty, nastane ta pravá horečka. Fandové Extrifitu a Vojty Koritenského zvlášť si přijdou na své. Dnes už je naprosto zjevné, že Vojta nastoupí ve své životní formě a využije téměř domácího prostředí Žilinské Doxxbet Arény. Jak zúročí ten brutální progress necháme na rozhodčích, ale jedno je jisté. Čeká nás parádní podívaná. A teď tu máte On the Top, abyste si to čekání trochu zkrátili.