Odměníme ty nejlepší z vás! Už zase.

Autor: Pavel Vacek

Jak se blíží začátek příprav na jarní mistrovské soutěže, tak se na Extrifit obrací stále více závodníků s otázkou, zdali se bude opakovat loňský typ sponzoringu úspěšných závodníků.

A odpověď vás bezesporu potěší.

Ano, i tento rok firma Extrifit odmění nejlepší závodníky v dorosteneckých a juniorských kategoriích!

Značka Extrifit zopakuje revoluční a spravedlivý koncept sponzoringu nových nadějí české kulturistiky. Pozor! Tento systém se týká všech závodníků a závodnic v dorosteneckém a juniorském věku! Bez ohledu na oddílovou příslušnost a sportovní kategorii!

V loňském roce bylo ohodnoceno tímto způsobem více než 21 medailistů Mistrovství Moravy, Čech, či České republiky. Všichni tito medailisté totiž v loňském roce vsadili výhradně na kvalitu výrobků značky Extrifit a získali medailová umístění, včetně absolutních mistrovských titulů (např. Kočvara, Kiričenková) na jarních mistrovských soutěžích a tím pádem také odměnu v celkové výši 320.000 Kč! Pokud tedy chcete držet krok s loňskými vítězi a medailisty soutěží, s úspěšnými závodníky, měli byste zbystřit.

O co tedy jde?

Doplňky výživy jsou nedílnou součástí přípravy na soutěž každého závodníka, o tom není pochyb. Rovněž není pochyb o tom, že to je pro mnoho mladých závodníků zásah do vlastního rozpočtu či rozpočtu jejich rodičů. Extrifit vám vrátí vaše vložené prostředky do poslední koruny ve formě doplňků výživy, bez kterých se beztak neobejdete například v přípravě na další úspěšnou sezonu.

Jak je to možné?

Nyní zbystřete maximálně svou pozornost, protože tohle Vám nikdo v České republice nenabídne!

  • vítězové a vítězky mistrovství České republiky v kulturistice, klasické kulturistice, physique a bodyfitness ve věkových kategoriích mladšího dorostu, staršího dorostu a juniorů, včetně jednotlivých váhových a výškových rozdělení, dostanou zpět 100 % částky ve formě doplňků výživy značky Extrifit, kterou vložili do své suplementace v době od 1. Března 2017 až do dne konání soutěže
  • ostatní medailisté a medailistky (2. a 3. místo) z mistrovství České republiky v kulturistice, klasické kulturistice, physique a bodyfitness ve věkových kategoriích mladšího dorostu, staršího dorostu a juniorů, včetně jednotlivých váhových a výškových rozdělení, dostanou zpět ve formě doplňků výživy značky Extrifit 50 % z částky, kterou vložili do své suplementace v době od března 2017 až do dne konání soutěže
  • všichni medailisté a medailistky (1. - 3. místo) z mistrovství Čech a Moravy v kulturistice, klasické kulturistice, physique a bodyfitness ve věkových kategoriích mladšího dorostu, staršího dorostu a juniorů, včetně jednotlivých váhových a výškových rozdělení, dostanou zpět ve formě doplňků výživy značky Extrifit 50 % z částky, kterou vložili do své suplementace v době od března 2017 až do dne konání soutěže

Jaké jsou podmínky?

Značka Extrifit je hrdá na svou kvalitu, a proto si chce být jistá, že těchto výsledků dosáhnete pouze pomocí jejích výrobků. K tomuto ověření bude používat faktury, dodací listy, či jiné dohledatelné dokumenty pouze z e-shopů oficiálních stránek Extrifit a Ronnie.cz, které budou vyhotoveny na jméno soutěžícího, který bude posléze uplatňovat svůj nárok na sponzorskou odměnu. Na těchto dokladech budou výlučně výrobky značky Extrifit. V opačném případě Váš nárok na sponzorskou odměnu zaniká.

Nárok na získání doplňků výživy v hodnotě 100 % nebo 50 % z částky investované do suplementace vzniká jen pro závodníky, kteří respektují všechna pravidla SKFČR a Antidopingového výboru České republiky. V případě jejich porušení nárok na získání sportovní výživy zaniká (a to i zpětně), stejně tak zaniká v případě pokusu o zneužití celé nabídky v rozporu s dobrými mravy a pravidly fair play. Limit sportovní výživy na jednoho závodníka je omezen částkou 20.000 Kč.

Kdy mohu uplatňovat svůj nárok na sponzorskou odměnu?

Pozor! Jednotlivá procenta se nesčítají, avšak ohodnocen bude ten nejlepší výsledek. Faktury naopak ano. Víme, že si doplňky kupujete průběžně, takže pokud si objednáte jednou v březnu, pak dvakrát v dubnu a naposled třeba 14 dní před soutěží, tak všechny tyto uskutečněné objednávky sečteme a budeme vycházet z konečné sumy po odečtení poštovného. Navíc je samozřejmé, že faktury mohou pocházet z obou e-shopů tak, jak budete využívat např. akčních nabídek.

Příklad: Budete druhý na Moravě, avšak za týden dosáhnete lepší formy a vyhrajete MČR. Budete proto uplatňovat nárok za vítězství. Tedy 100 %. A naopak. Budete druhý na Čechách, avšak na MČR se nevejdete do finále. Nevěšte hlavu, odměna Vás čeká za ono druhé místo na ČR. V obou případech je vhodné vyčkat konce jarní sezóny a teprve poté se přihlásit o svou zaslouženou odměnu. A nakonec je zde třetí varianta, kdy budete na obou soutěžích shodně druhý, tak Vám vzniká nárok na zboží v hodnotě 50 % Vašich faktur.

Ovšem je zde další skvělá zpráva!

Můžete si vybrat libovolné zboží v dané hodnotě. To znamená, že když po sezóně budete chtít přibrat a vyberete si gainery, nebo kreatiny, je to na vás. Nechceme vás poškodit tím, že bychom nějak uměle navýšili cenu, ale budeme počítat tu, která je zrovna aktuální na e-shopu, ze kterého pochází vaše zboží.

Kde mohu uplatňovat svůj nárok na sponzorskou odměnu?

Oskenované faktury vystavené na jméno soutěžícího společně s kontaktními údaji, pošlete na adresu vacek@extrifit.cz nejpozději do 5. 6. 2017. Po tomto termínu váš nárok na odměnu zaniká! Poté vyčkejte na vyrozumění, jakým způsobem dostanete vaši odměnu za výsledek. V případě nejasností čile komunikujeme na našem facebookovém profilu Extrifit.cz, případně v naší on-line poradně na webu Extrifit.cz, anebo na zmíněné mailové adrese.

Je to jen na vás, jakého partnera si ve své přípravě zvolíte. Jestli silného, který dokáže ocenit vaši dřinu a odříkání a vybavit vás do nové sezóny. Nebo takového, který si od vás vezme nemalé finanční prostředky, ale po pěkném výsledku vám vrátí leda uznalé pokývnutí hlavou…

Extrifit chce tímto způsobem podpořit mladé naděje, chce rozšířit kulturistickou základnu a chce nalézt nové, perspektivní tváře pro svůj elitní soutěžní Extrifit Team.

A proto vám za celý Extrifit přejeme hodně štěstí v nadcházející sezóně.