Odměna za výsledek v roce 2021

Autor: Pavel Vacek

V roce 2014 značka Extrifit poprvé spustila unikátní a spravedlivý koncept podpory nových nadějí české kulturistiky a fitness pod názvem „Podpora za výsledek“, který vzbudil velký ohlas a posléze se pravidelně těšil velké oblibě závodníků v mládežnických kategorií. Na našich stránkách najdete mnoho rozhovorů s odměněnými, kteří se do jednoho shodují v tvrzení, že právě tento program jim velmi pomohl v přípravě na další sezóny. V loňském roce byl z pochopitelných důvodů poprvé přerušen, ale letos jsme zpět!

Tento systém se týká především závodníků a závodnic v dorosteneckém a juniorském věku! Pozor! Bez ohledu na oddílovou příslušnost a sportovní kategorii! I v roce 2021 tak firma Extrifit odmění nejlepší závodníky v dorosteneckých a juniorských kategoriích a nově přidá lákadlo i pro účastníky Extrifit Poháru České republiky, a to dokonce ve všech vypsaných kategoriích!

Možná si v současné situaci klepete na hlavu, možná pochybujete o tom, zda se nějaké soutěže vůbec uskuteční. Není se čemu divit. Máme však informace, že soutěže jsou plánovány s ohledem na ta nejpřísnější epidemiologická opatření, která panovala ještě včera. A i když je snazší uvěřit slibům usvědčeného sňatkového podvodníka než slibům naší vlády, nepředpokládáme, že zákaz vycházení a pohyb mimo okres bude platit i za 3 měsíce. Bavíme se totiž o mistrovských soutěžích mládeže, které se plánují na 5-6.6. (M Moravy a Čech), 12.6. (MČR), případně o Extrifit poháru ČR pořádaného 1.5. 2021. Zda budou s diváky, nebo bez nich, to teď neví nikdo, ale že prezidentka SKFCR Lída Čížová dokáže zajistit povolení, stejně tak jako to dokázala ve stejně přísných podmínkách na podzim, na to klidně vsadíme a vy můžete taky. Takže pokud ještě nevíte, o co jde, zbystřete svou pozornost.

Doplňky výživy jsou nedílnou součástí přípravy na soutěž každého závodníka, o tom není pochyb. Rovněž není pochyb o tom, že to je pro mnoho mladých závodníků zásah do vlastního rozpočtu či rozpočtu jejich rodičů. Extrifit vám vrátí vaše vložené prostředky do poslední koruny! To vše ve formě doplňků výživy spotřebovaných ve vaší přípravě.

Jak je to možné?

Nyní se maximálně soustřeďte, protože tohle Vám žádná jiná značka v České republice nenabídne!

  • vítězové a vítězky mistrovství České republiky v kulturistice, klasické kulturistice, physique, bodyfitness, Bikiny Fitness a Wellness Fitness ve věkových kategoriích mladšího dorostu, staršího dorostu a juniorů, včetně jednotlivých váhových a výškových rozdělení, dostanou zpět 100 % částky ve formě doplňků výživy značky Extrifit, kterou vložili do své suplementace v době od 1. března 2021 až do dne konání soutěže MČR
  • ostatní medailisté a medailistky (2. a 3. místo) z mistrovství České republiky v kulturistice, klasické kulturistice, physique, bodyfitness, Bikiny Fitness a Wellness Fitness ve věkových kategoriích mladšího dorostu, staršího dorostu a juniorů, včetně jednotlivých váhových a výškových rozdělení, dostanou zpět ve formě doplňků výživy značky Extrifit 50 % z částky, kterou vložili do své suplementace v době od 1. března 2021 až do dne konání soutěže MČR
  • všichni medailisté a medailistky (1. - 3. místo) z mistrovství Čech a Moravy v kulturistice, klasické kulturistice, physique, bodyfitness a Bikiny Fitness ve věkových kategoriích mladšího dorostu, staršího dorostu a juniorů, včetně jednotlivých váhových a výškových rozdělení, dostanou zpět ve formě doplňků výživy značky Extrifit 50 % z částky, kterou vložili do své suplementace v době od 1. března 2021 až do dne konání soutěže
  • A pozor! Nově se dočkají odměny i všichni vítězové (pouze 1. místo) Extrifit poháru ČR a to ve všech vyhlášených kategoriích, kteří dostanou zpět ve formě doplňků výživy značky Extrifit 50 % z částky, kterou vložili do své suplementace v době od 1. března 2021 až do dne konání soutěže.

Jaké jsou podmínky?

Značka Extrifit je hrdá na svou kvalitu, a proto si chce být jistá, že těchto výsledků dosáhnete pouze pomocí jejích výrobků. K tomuto ověření bude používat faktury pouze z oficiálního e-shopu Extrifit. Tyto faktury budou vyhotoveny na jméno soutěžícího, který bude posléze uplatňovat svůj nárok na odměnu.

Nárok na získání doplňků výživy v hodnotě 100 % nebo 50 % z částky investované do suplementace vzniká jen pro závodníky, kteří respektují všechna pravidla SKFČR a Antidopingového výboru České republiky. V případě jejich porušení nárok na získání sportovní výživy zaniká (a to i zpětně), stejně tak zaniká v případě pokusu o zneužití celé nabídky v rozporu s dobrými mravy a pravidly fair play. Limit sportovní výživy na jednoho závodníka je omezen částkou 20.000 Kč.

Kdy mohu uplatňovat svůj nárok na svou odměnu?

Pozor! Jednotlivá procenta se nesčítají, avšak ohodnocen bude ten nejlepší výsledek. Faktury naopak ano. Víme, že si doplňky kupujete průběžně, takže pokud si objednáte jednou v březnu, pak dvakrát v dubnu a naposled třeba 14 dní před soutěží. V tom případě všechny tyto uskutečněné objednávky sečteme a budeme vycházet z konečné sumy po odečtení poštovného.

Příklad: Budete druhý na Mistrovství Moravy, avšak za týden dosáhnete lepší formy a vyhrajete MČR. Budete proto uplatňovat nárok za vítězství. Tedy 100 %. A naopak. Budete druhý na Čechách, avšak na MČR se nevejdete do finále. Nevěšte hlavu, odměna vás čeká za ono druhé místo na M Čech. V obou případech je vhodné vyčkat konce jarní sezóny a teprve poté se přihlásit o svou zaslouženou odměnu. A nakonec je zde třetí varianta, kdy budete na obou soutěžích shodně druhý, tak vám vzniká nárok na zboží v hodnotě 50 % Vašich faktur.

Tím to nekončí, je tu další skvělá zpráva!

Můžete si vybrat libovolné zboží v dané hodnotě. To znamená, že když po sezóně budete chtít přibrat a vyberete si gainery nebo kreatiny, je to na vás. Nechceme vás poškodit tím, že bychom nějak uměle navýšili cenu, ale budeme počítat tu, která je zrovna aktuální na e-shopu Extrifit.cz Vyjma akcí produkt + 1 zdarma.

Kde mohu uplatňovat svůj nárok na sponzorskou odměnu?

Oskenované faktury vystavené na jméno soutěžícího společně s kontaktními údaji, pošlete na adresu vacek@extrifit.cz nejpozději do 30. 6. 2021. Po tomto termínu váš nárok na odměnu zaniká! Poté vyčkejte na vyrozumění, jakým způsobem dostanete vaši odměnu za výsledek. Nabídneme vám také vaše zviditelnění formou rozhovoru na Extrifit.cz V případě nejasností čile komunikujeme na našem facebookovém profilu, případně v naší online poradně na oficiálních stránkách Extrifit nebo na zmíněné mailové adrese.

Je to jen na vás, jakého partnera ve své přípravě zvolíte. Jestli silného, který dokáže ocenit vaši dřinu a odříkání a toto úsilí odmění tím, že vás podpoří suplementy do nové sezóny. Nebo takového, který si od vás vezme nemalé finanční prostředky, které vloží do populárních influencerů, ale po pěkném výsledku se vám dostane leda tak neupřímného pokývnutí hlavou… Rozhodněte se vy.

Extrifit chce tímto způsobem podpořit mladé naděje, chceme vás v této nelehké době motivovat, podporovat vaše soutěžní ambice, stejně tak jako snahy pořadatelů. Chceme rozšířit, nebo v současné době alespoň zachovat motivaci pro celou fitness základnu a také něco vrátit do sportu, který tak milujeme.

A proto vám za celý Extrifit přejeme hodně štěstí v nadcházející sezóně a věřte, že se uskuteční. Kompletní kalendář soutěží najdete zde: https://www.skfcr.cz/kalendar