NY PRO 2013 - Finálové výsledky

Autor: Pavel Vacek
Další ročník profesionální soutěže NY PRO 2013 je za námi a známe tak dalšího šampiona, který se utká o trofej legendární Mr. Olympia. Konkurence byla opět velká a podle výběru rozhodčích do prvního porovnávání se rozhodovalo mezi  Victorem Martinezem, Juan Morelem a v neposlední řadě monstrózním Mamdouh Elssbiay.

Mamdouha na soutěž připravoval zkušený Dennis James, který nenechal nic náhodě a jeho svěřenec šokoval nejen neskutečným objemem ale celkovou vyvážeností postavy v dobré kvalitě. A to rozhodlo i v jeho prospěch a získal tak svůj první profesionální titul.

Druhé místo tak zbylo na Victora Martineze, který se po dlouhé pauze vrátil opět na soutěžní pódia a nevedl si tak vůbec špatně. Na třetí příčce pak skončil Juan Morel, který se velice zlepšil a byl tak příjemným překvapením.

Na našeho Dalibora hájka zbylo v nadupané konkurenci až patnácté místo. V jeho neprospěch hrála je ho výška, která v porovnání s ostatními srážela jeho objemnost. Jak je vidět tak úroveň profesionálních soutěží se stále posunuje a prosadit se je stále těžší a těžší.

Níže Vám přinášíme finálové fotografie a videa. Na článku se pracuje

_PB73255