NY PRO 2012 - Finálová fotogalerie, videa a výsledky

Autor: Pavel Vacek
Další ročník profesionální soutěže NY PRO 2012 je za námi a letos se bylo opravdu na co koukat. První místo v kategorii open si vybojoval svou kvalitou, ale i obdivuhodným objemem, sympatický Cedric McMillan. Druhé místo pak zůstalo na Johnnie Jacksona, který oproti Cedricovi nepůsobí tak souměrně a jeho abnormální vrchní část těla zastiňuje část spodní. Třetí místo obsadil poměrně čerstvý profesionál Steve Kuclo, který má slušné objemy i symetrii, ale oproti výše jmenovaným nedisponuje takovou hloubkou a kvalitou svalů.

Velký úspěch zažil i Tomáš Bureš, který získal výborné sedmé místo. Mezi takovou konkurencí je to určitě velký úspěch. Tomáš byl kvalitní, jak má vždy ve zvyku a partie měl vyvážené. Pro lepší umístění by mu stačilo jen větší množství svalů. Gratulujeme a budeme držet palce !

V kategorii 212 se na prvním místě umístil objemný Kevin English, a to i přesto, že nedisponoval takovou kvalitou jako Sami al Haddad, který se umístil druhý. Na třetím místě tentokrát skončil Jose Raymond, který nedokázal předvést takovou kvalitu, která ho dostala minulý rok na první příčku.
Cedric McMillan KOMPLETNÍ VÝSLEDKY KATEGORIE OPEN:
1. Cedric McMillan
2. Johnnie Jackson
3. Steve Kuclo
4. Juan Morel
5. Jonathan Delarosa
6. Vaughn Ettienne
7. Tomas Bures
8. Mohammed Touri
9. Jeff Long
10. Sean Allan
11. Wendell Floyd KATEGORIE OPEN
KATEGORIE 212
Kevin English VÝSLEDKY KATEGORIE 202:
1. Kevin English
2. Sami Al-Haddad
3. Jose Raymond
4. Marco Rivera
5. Guy Cisternino
6. Mboya Edwards
7. Raul Carrasco
8. Nathan Detracy
9. Milton Holloway, Jr.
10. Panexce Pierre
11. Luis Santiago
12. Luis Santa
13. Noar Ziv FINÁLOVÁ VIDEA