Nový sraz Extrifit Clubu v roce 2017

Autor: Pavel Vacek

Máme před sebou novou sezónu a s ním i první sraz Extrifit Clubu v roce 2017 a taky první inovace.

Sraz Clubu bude i nadále otevřen pro nové zájemce o soutěžení ve všech vyhlášených kategoriích svazem SKFČR. Tzn, že pod hlavičkou Extrifit Clubu mohou soutěžit muži, dorostenci, junioři, ženy, dívky, ve váhových kategoriích, physique, bikiny atdatd.. Podmínkou přijetí je konkurenceschopnost se stávajícími nejlepšími členy a předpoklad dobrého umístění v nadcházející sezóně. To platí jak pro muže, tak pro ženy. Nebo chlapce a dívky, chcete-li.

Co se bude dít?

Sraz se koná 4.2. od 11:00 hod v Extrifit Gymu v Hradci Králové.

V 11:00 začneme případným náborem dívek do Extrifit Clubu. To bude otázka několika málo minut, ale předpokladem je posouzení výkonnosti v plavkách, tak se na to připravte, abychom se příliš nezdržovali úpravou zevnějšku, převlékáním a podobně. Ihned poté následuje seminář a především nácvik pódiové prezentace a pozingu pod vedením Pro-bikiny Sabiny Plevákové.

Pokud se tohoto nácviku a semináře pod dohledem světové špičky v bikiny fitness chcete zúčastnit aniž byste se stala členkou Extrifit Clubu, nebo nechcete měnit oddílovou příslušnost, je to možné po zaplacení poplatku 400,- Kč. Kapacita je ovšem omezena a proto potvrďte svojí účast na mail vacek@extrifit.cz , kde dostanete vyrozumění o možné účasti. Členek Extrifit Clubu a Extrifit Girls se toto samozřejmě netýká, ty mají vše zdarma.

Nácvik bude cca do 12:00 hod, kdy budeme pokračovat v přijímání nových členů, tentokrát mezi kluky. Opět toto zabere chvíli a pak se vrhneme na společný seminář s kluky, kde si řekneme něco o přípravě, dietě atd… Seminář povede opět Sabina Pleváková, ke které se připojí úspěšný slovenský reprezentant Norbert Zajac.  

Po teorii se vrhneme na kontrolu forem před nadcházející sezonou a samozřejmě nácvik pozingu pod vedením Norberta Zajace. Kluci tedy mohou přijet až na 12:00 hod. Stejná možnost využití služeb Extrifit Clubu pro „neklubáky“  jako u děvčat, však pro kluky neplatí.

V případě nejasností mě kontaktujte na výše uvedeném mailu.