Nový sraz Extrifit Clubu. Kdy a kde?

Autor: Pavel Vacek

Nejdříve se chci omluvit všem, kteří byli na minulém srazu a se kterými jsme si určili další termín konání srazu. Lidi míní, pánbůh mění, takže já nejsem na původně plánovaný termín v tutu sobotu zrovna ready, Vojta finišuje se svým Extrifit Gymem II a Sabča má hromadu práce se svým nově otevřeným shopem www.sabinaplevakova.sk, kde si slovenští zákazníci mohou objednat produkty z nové špičkové řady Women Line. Takže sorry za případné komplikace.

A teď k věci.

Nový sraz bude 23. 3. 2019 od 11 hodin v NOVÉM Extrifit Gymu v Hradci Králové. Tzn. na adrese RESLOVA 768/11, HRADEC KRÁLOVÉ.   Což je důvod ke srazu sám o sobě a taky vážně paráda, protože to fitko bude fakt pecka, a já se těším, až si tam v sobotu všichni společně zabombíme na mašinách z júesej jako ty borci z Olympie.

Předtím si samozřejmě řekneme něco k aktuálním formám, budeme se mnohem víc věnovat pozingu, protože už bude před závody. Minimálně těmi v dospěláckých kategoriích. Bylo by fajn, mít s sebou v telefonu staženou muziku na volnou sestavu a mrknout se na ni. Především proto, abychom případně vypustili ty největší excesy, pokud tam budou. Formy zhodnotí Vojta Koritenský IFBB Pro, přidá nějaké rady atd.. A taky ohodnotíme nejlepší formu a největší progress nějakou tou pozorností.

To samé samozřejmě platí i pro slečny. Co se týká holek, potvrďte mi svou účast buď na Vacek@extrifit.cz, nebo aspoň messengerem. Abych případně netáhnul Sabinu ze Slovenska zbytečně, pokud byste nabyly pocitu, že rady k pózingu od nejlepší amatérské bikiny závodnice v Československu nepotřebujete.

Co se týká juniorů, zbývá ještě malý prostor pro přijetí nějakých lidí před jarní sezonou. Pokud tedy ještě někdo chce závodit za Extrifit Club, musí přijet 23.3. do nového Extrifit Gymu. Opět oceníme nejlepšího aktuálního juniora a juniorku drobnou podporou do závěru přípravy.

To by bylo asi vše. Doplňující otázky zasílejte na Vacek@extrifit.cz. Pokud je vše jasné, sejdeme se u Vojty 23.3.2019 v 11:00 hod na adrese RESLOVA 768/11, HRADEC KRÁLOVÉ, mrkneme na formy a půjdeme si zacvičit a pak za pár týdnů na to, vyhrajeme nějaký ty medajle. Ale do té doby se ještě sejdeme.

A POZOR!! Je tu nová informace. Toho dne, tj. 23. 3. bude od 14 hodin též slavnostní otevření nového Extrifit Gymu, takže po srazu se můžete setkat i s dalšími členy Extrifit Teamu a mnoha pozvanými  zajímavými hosty. Tahle sobota bude zkrátka stát za to, tak doražte. 

P.S. Požádám členy Extrifit Clubu o sdílení článku, kvůli rozšíření mezi případné zájemce o členství, nebo prostě proto, aby se to všichni domákli.