Nový nábor členů do Extrifit Clubu

Autor: Pavel Vacek

Po ukončení jarní sezóny a po celé léto jsem byl kontaktován s dotazem, kdy bude nový nábor členů Extrifit Clubu, kdy bude další sraz atd.. A já odpovídal, že v září. Září je zítra a já letmým pohledem do svého diáře zjišťuji, že v následujících 6 týdnech akce střídá akci, seminář jiný seminář, a nakonec se naplno rozjede soutěžní sezóna pořádným otvírákem v podobě Evl’s Praque, na kterém by neměl chybět žádný z fanoušků kulturistiky. Takže ani nejvíc fans firma do kulturistiky Extrifit.

Čili, jak už jste z předchozích řádků pochopili, klasický sraz Extrifit Clubu v Extrifit Gymu v září nebude. Bohužel. Nicméně, po zamyšlení nad náplní svazu mně došlo, že naprosto stejnou, ne-li mnohem lepší možnost získání informací k přípravě na soutěž nabízí i bezplatný seminář SKFČR konaný 15.9. od 14:00 v přednáškovém sále v Letňanech. Více info zde: https://www.extrifit.cz/cs/blog/clanok/predsoutezni-seminar-skfcr

Témata budou vlastně stejná, jako tomu je na klasických srazech. Seminář o předsoutěžní přípravě, dietách, suplementaci atd.., který bude mít Lukáš Roubík, autor knihy o Výživě ve fitness, která se pro značný zájem musí dotiskovat. Bude i nácvik pózingu a to pod dohledem rozhodčího IFBB Vítka Sahuly a děvčata si vezme do parády IFBB Pro závodnice a vynikající trenérka Nikol Raszyková. V tomto ohledu tedy rozhodně nepřijdete zkrátka.

Samozřejmě u toho všeho budu, takže mě stačí buď na začátku, nebo v průběhu semináře kontaktovat kvůli vašemu zájmu o členství v Extrifit Clubu a já se vám budu věnovat. Ale udělejte to dřív, než dojde k nácviku pózingu. Co se týká nácviku pózingu, pro návštěvníky semináře je dobrovolné. Pokud se ovšem chcete stát členy Extrifit Clubu, tak pro vás bude povinné. Bez zhodnocení vaší postavy a aktuální formy nedojde k přijetí do Extrifit Clubu. Vezměte si proto s sebou plavky. Pokud nemáte speciální soutěžní, nevadí, vezměte si nějaké normální. Pořád je to násobně lepší, než tam pak pózovat ve zmačkaných trenclích.

Seminář se začíná slušně plnit a pokud se rozhodnete přijet, zašlete mi mail na adresu pavel.vacek@skfcr.cz , kde potvrdíte svoji účast a případně nahlásíte člena, nebo členy doprovodu, kteří se budou chtít taktéž zúčastnit semináře, přestože třeba nebudou mít o členství v Extrifit Clubu zájem. Je to nutné k tomu, abychom měli přehled o nahlášených lidech a případně se stoply přihlášky a taky pro vás musíme nachystat nějaké dárky. Takže teď už nezbývá dodat, než že se těším na vaši účast a věřím, že budete posilou pro náš Extrifit Club v nadcházejících sezónách.