Nová soutěž o Extrifit gely

Autor: Pavel Vacek

Gely jsou fresh, gely jsou hit, gely zkrátka frčí a jsou IN. Těší nás nad očekávání reakce veřejnosti a zákazníků na novou gelovou řadu Extrifit a žasneme nad instagramovou gelománií. A proto bychom se vám chtěli odvděčit jednoduchou a doufáme, že taky zábavnou soutěží.  Odměníme 3 nejlepší z vás balením některého z gelových produktů dle vašeho výběru.

Pravidla budou ty nejjednodušší ze všech. Jednu cenu získá fotka s nejvyšším počtem lajků na facebooku, jednu cenu získá fotka s těmi srdíčky na Instagramu a třetí cenu získá fotka, která nás nejvíc zaujme, pobaví, jednoduše ta, která získá naši přízeň. (koukáte snad na ty talentový soutěže, ne?) Klidně si můžete pomoct i doprovodným textem. Na fotce musí být nějaký produkt Extrifitu v gelové formě. Hell gel, Thermogel, Aminogel, BCAA GT+, Carnigel a Express s Regelem.

Jak posílat fotky na Facebook? Jednoduše nám ji pošlete do zprávy na facebookovou stránku Extrifit.cz  My ji odtud vezmeme a vložíme na náš profil s označením soutěžní fotky.

Jak to bude probíhat na Instagramu? Na svojí fotce nás označíte jako extrifit.cz a přidáte hashtag  #extrifitgel a my si to najdeme. J  Ale musí být nové, ne, že tam napálíte ty znaky k fotkám, které už mají 300 srdcí. Známe vás vy lišáci…

Soutěž platí odteď, tzn. od čtvrtka 26.11. a pojede do neděle do 20:00 Výherce oznámíme v úterý.

A tady máte pár fotek pro inspiraci.