LONG® 80 MULTIPROTEIN- notně vylepšený nástupce Long 80 7 hours

Autor: Pavel Vacek

 EXTRIFIT® vám přináší inovaci jednoho ze svých nejlepších a na trhu nejúspěšnějších produktů - LONG® 80 7 HOURS se nyní jmenuje LONG® 80 MULTIPROTEIN.Čím je nový LONG® 80 MULTIPROTEIN lepší? Vylepšili jsme jeho složení: zastoupení jednotlivých bílkovinných zdrojů (zásadní je obsah enzymaticky hydrolyzovaného syrovátkového proteinu s nejvyšším stupněm hydrolýzy DH 32 s vysokým obsahem krátkých peptidů), namísto dvou enzymů obsahuje komplex sedmi účinných enzymů a v neposlední řadě jsme také zvolili jako sladidlo steviolglykosidy neboli sladidlo z rostliny stévie, které je přírodního původu. Navíc jsme vylepšili také chuť tohoto výrobku a nabízíme vám novou lahodnou příchuť cookies, takže nový LONG® 80 MULTIPROTEIN máte nyní v šesti příchutích! Long 80 Multiprotein  

 LONG® 80 MULTIPROTEIN je multikomponentní (VÍCESLOŽKOVÝ) protein obsahující bílkoviny z 6 proteinových zdrojů, z nichž všechny jsou zastoupeny stejným dílem (každý z obsažených proteinů tvoří 16,7 % proteinové složky tohoto výrobku). Díky tomu je výrobek typický vyváženým aminokyselinovým spektrem, což je pro jeho účinek velmi důležité! 50% obsahu bílkovin výrobku LONG® 80 MULTIPROTEIN tvoří syrovátkové proteiny (syrovátkový proteinový koncentrát CFM, syrovátkový proteinový izolát CFM a enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein s nejvyšším stupněm hydrolýzy DH 32) a dalších 50% obsahu bílkovin tvoří micelární kasein, hydrolyzovaný proteinový izolát z hovězího masa a vaječný albumin. Hlavní předností multikomponentního proteinu LONG® 80 MULTIPROTEIN je jeho postupné uvolňování. Náš výrobek tak dokáže vaše svaly zásobovat bílkovinami po dobu až několika hodin! Navíc je obohacen komplexem sedmi enzymů – papainem, alfa-amylázou, bromelainem, laktázou, celulázou, neutrální proteázou a lipázou. Obsah proteinů je 76,4 % - 80 % (liší se podle příchuti).Long® 80 - 7 Hours je vhodný ve všech případech, kdy je nutné zajistit okamžitou, střednědobou i dlouhodobější nepřetržitou dodávku bílkovin. Příjem toho vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

O použitých nativních CFM surovinách:

Bílkoviny syrovátky, obsažené v LONG®80 MULTIPROTEIN, jsou tvořeny syrovátkovým proteinovým CFM izolátem, syrovátkovým proteinovým CFM koncentrátem a výše zmíněným hydrolyzovaným syrovátkovým proteinem s nejvyšším stupněm hydrolýzy DH 32. CFM je přírodní, nechemický proces výroby syrovátkového proteinu nejvyšší kvality, filtrovaného na speciálním, vysoce technologicky vyspělém keramickém cross-flow filtru, který je schopen dokonale odfiltrovat všechny nežádoucí složky (jako je tuk, laktóza…) a izolovat čistou (panenskou) syrovátkovou bílkovinu se zachováním všech cenných frakcí, jako je beta laktoglobulin, alfa laktoglobulin, sérový albumin, immunoglobulin, glykomakropeptid, laktoferin a další. Obsah těchto frakcí přímo deklarujeme ve složení našeho výrobku!CFM je čistě přírodní nechemický proces, při kterém nejsou používány žádné pomocné chemikálie či rozpouštědla. CFM je nejšetrnější existující metoda výroby bílkovin, protože surovina není vystavena žádným fyzikálním veličinám, např. vysokému tlaku, teplotě, iontům. Pouze samovolně prochází svojí vlastní vahou přes keramické filtry. Díky tomu je finální syrovátkový protein intaktní = nedotčený ničím a nikým = tzv. panenský protein (virginprotein). Jeho struktura, složení bílkovin, vůně, barva a chuť je přirozená, ničím neovlivněná a nezměněná, zůstává v původní přírodní, tzv. nativní podobě.
Informace o složení a nutričních hodnotách najdete zde: https://www.extrifit.cz/eshop-long-80-multiprotein.html