Neuvěřitelný výsledek Petra Březny! - doplněny fotografie

Autor: Pavel Vacek
10262_1.jpg
Fantastický víkend mají za sebou reprezentanti Extrifit Teamu na soutěžích na starém kontinentu. Po Slavojovi Bednářovi, jenž triumfoval na své soutěži v sobotu, se blýskl svým výsledkem na prestižní soutěži Arnold Classic European také Petr Března. Medailová pozice na tomto klání bylo na hranici snů a Petr ji dokázal v neuvěřitelné konkurenci získat a vybojovat úžasné třetí místo v kategorii nad 100 kilogramů.
Dovolím si teď citovat očité svědky události publikované na serveru Ronnie.cz:

Po semifinále kategorie do 100 kg do sálu přišel Arnold Schwarzenegger, který se do publika dočkal spontánních ovací ve stoje. Když se diváci opět usadili na svá místa, přišel na řadu prejudging nejtěžší váhy. Do prvního porovnávání rozhodčí vybrali Eddyho Wilsona, Saieda Ferase, Sergeye Bazarova, Paatu Petriashviliho a Petra Březnu! Český reprezentant se přitom mezi svými soupeři neztrácel. Naopak poutal masivním hrudníkem a trapézy. Na rozdíl od části svých soupeřů ze supertěžké váhy také disponoval stále ještě poměrně štíhlým pasem. Vytknout se mu dala slabší ostrost. Měkce působila zejména jeho záda.
Petr Března naopak podle očekávání pronikl do finálové šestice kategorie nad 100 kg a mohl dále bojovat při volné sestavě.

Nadešel okamžik, kdy měly být vyhlášeny výsledky kategorie nad 100 kg. A jak soutěž nakonec dopadla? Český reprezentant dokázal porazit oba obrovské Rusy a vybojoval výborné třetí místo. Petra Březnu tak předstihl pouze druhý Eddy Wilson ze Surinamu a vítězný italský reprezentant Saied Feras, jenž později uspěl i v souboji o celkového šampióna.
 
Nám nezbývá již nic jiného, než pogratulovat Petrovi za skvělý výkon a poděkovat mu za příkladnou reprezentaci České republiky a značky Extrifit.

Péťo, díky. Udělal jsi nám radost!